Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 12:47:10 πμ
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 17:36

Το άσφαλτο κριτήριο

Συντάκτης:

Επειδή πολλοί ρωτούν δήθεν αθώα πως να επιλέξουν τον πλέον κατάλληλο δήμαρχο από τόσους που υπάρχουν και ζητούν την ψήφο μας, να τους απαντήσουμε δημόσια:


Προφανώς και η ιδεολογική τοποθέτηση ενός εκάστου παίζει το ρόλο της. Επομένως αναζητήστε τη συγγένεια εκεί όπου είναι καταγραμμένη και πασίδηλη. Κι όχι εικαζόμενη ή κρυπτόμενη.
Επέκεινα: Αν εφόσον το κριτήριο είναι το ιδεολογικό και μόνο, επιλέξτε όπως προαναφέραμε. Αν αναμιγνύονται και άλλα κριτήρια τότε ο θεός και η ψυχή σας.
Βάλτε όλα στη ζυγαριά και ζυγίστε τα.
Πάντως εμείς- χωρίς να ισχυριζόμαστε πως είναι το μοναδικό άσφαλτο κριτήριο- έχουμε βρει ένα κριτήριο που μας φαίνεται στους καιρούς που ζούμε σαν το πλέον ασφαλές. Ιδού:
Επιλέξτε εκείνον στον οποίο θα δίνατε το πορτοφόλι σας (με τις οικονομίες μιας ζωής) αν χρειάζονταν να φύγετε από την χώρα κι όταν επιστρέψετε να είστε βέβαιος (βέβαιη) ότι θα σας το επιστρέψει αλώβητο.
Θ.Π.

Ο Λάζαρος της ευθύνης
Το ξανάγραψα και το υπενθυμίζουμε: Είναι από τους ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους που σε όλη τη διάρκεια της θητείας του συμβουλίου ασχολήθηκε με τα μεγάλα θέματα του δήμου Κιλκίς. Με όλα, από νωρίς, πάντα σοβαρά και πάντα σε ήπιους τόνους.
Είναι ο Λάζαρος Παζαρτζικλής που κατεβαίνει και πάλι υποψήφιος με τον Δήμο Αξιών. Να τον θυμάστε στην κάλπη.

Έκθεση εικόνων