Δυο χρόνια πλήρους αδράνειας. Μήπως οφείλουν να ενδιαφερθούν και στο Κιλκίς όσοι έχουν δύναμη κυβερνητική (κομματική) για ένα θέμα που δεν είναι απλά ώριμο, αλλά έχει …σαπίσει.
Να έχετε να λέτε ύστερα πως προσφέρατε στον τόπο. Και δεν αναλίσκεστε σε πολέμους ανακοινώσεων. Σαφές το υπονοούμενον;
***
Δυο χρόνια είναι πολλά. Ακόμα και για κυβέρνηση πρώτη φορά αριστεράς. Σε σημείο που αρχίζουν πολλοί να αναρωτιούνται στο Κιλκίς μήπως δεν είναι τυχαία η αδράνεια. Το υπονοούμενον εν προκειμένω είναι απολύτως σαφές. Με ονοματεπώνυμα και περίεργους συνοδούς.
Παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ ασχοληθείτε. Για να μην φορτωθείτε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.
Στη Σάμο ο Γκουντενούδης
Στη Σάμο ταξιδεύει ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης για να συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου της ΚΕΔΕ. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να τα «ψάλλει» όχι μόνο στην κυβέρνηση για δίκαιη και ισομερή – αναλογική κατανομή των προσφύγων, αλλά και σε πολυάριθμους συναδέλφους του που «σφυρίζουν αδιάφορα» ή «κάνουν την παλαβή» εφευρίσκοντας ακαταλληλότητα κάθε χώρου που προτείνεται εντός των ορίων των δήμων τους.
Αλλά κατά τα άλλα επιδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία την προφορική αλληλεγγύη τους στους δήμους που στενάζουν από την υπερσυγκέντρωση προσφύγων. Όπως καλή ώρα ο Δήμος Παιονίας.



