Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 9:07:16 πμ
etpa
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:49

Ύμνος Κακλαμάνη για Γ. Φλωρίδη.

Συντάκτης:
«…Όταν τα έβαλα με τα μεγάλα και γνωστά συμφέροντα, έβαλαν λυτούς και δεμένους να ψάχνουν επί μήνες μήπως και ανακαλύψουν κάτι μεμπτό για εμένα, τη δικαστικό γυναίκα μου και τον ειααγγελέα αδελφό μου. Μάταια όμως…»
Ο Γιώργος Φλωρίδης σε πρόσφατη ομιλία του στο Κιλκίς τα είπε όλα τούτα και τα υπενθυμίζουμε με αφορμή όλον αυτόν τον θόρυβο που σήκωσε η πλευρά του Γ. Παπανδρέου κατηγορώντας όσους διεκδικούν την προεδρία και ειδικά τον Βαγγέλη Βενιζέλο πως προωθούνται από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και άλλες παρόμοιες ανοησίες.

Κι αν για λόγους σεμνότητας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναγκάζεται όλα τούτα να τα λέγει χαμηλόφωνα, ιδού που με στεντόρεια φωνή είπε απείρως κολακευτικότερα για τον Γιώργο Φλωρίδη, ένας πολιτικός αδιαμφισβήτητου κύρους , ο Απόστολος Κακλαμάνης.
Ιδού τι είπε από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Κυριακή  ο υποστηρίζων τον Γ. Παπανδρέου, αλλά πάντα ελευθερόφρων τέως πρόεδρος της Βουλής:
« Παριστάνει την αθώα κορασίδα η Νέα Δημοκρατία στις αγκαλιές όλων αυτών των κουμπάρων και ουκ ολίγων off shore εταιρειών, που ο Γιώργος Φλωρίδης τις είπε με το όνομά τους στη Βουλή των Ελλήνων. Το δυστύχημα είναι ότι βάλαμε όλοι φερμουάρ μετά την καταγγελία του και βέβαια η Νέα Δημοκρατία και η ηγεσία της που έχει κάθε λόγο να λέει λόγια παχιά, αλλά να μην βάλει το δάχτυλο επί τον τύπο των ήλων όταν μάλιστα αφορά την ίδια και προσωπικά.