Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 10:29:42 πμ
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 20:26

Υπό προστασία η ΔΕΗ στο Κιλκίς!

Συντάκτης:

Για τρεις ημέρες την εβδομάδα λειτουργεί πλέον το ταμείο της ΔΕΗ στο Κιλκίς, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, για την εξυπηρέτηση των πελατών της.
Μάλιστα, η λειτουργία των γραφείων γίνεται πλέον με την παρουσία σεκιουριτά για την -αναγκαία- προστασία των εργαζομένων από τους αγανακτισμένους καταναλωτές.


Η προτροπή «μην πληρώνετε» έχει μεταλλαχτεί σε ιδιωτικό σεκιουριτά!

 

Αντικατάσταση αγωγού στο Δροσάτο
Την αντικατάσταση τμήματος του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στο Δροσάτο αποφάσισε η διοίκηση της ΔΕΥΑ Κιλκίς. Είχαμε πρόσφατα σχολιάσει για την επικινδυνότητα του αγωγού αυτού που είναι από αμίαντο, ο οποίος μάλιστα προκαλούσε και πολλές βλάβες-διακοπές, ταλαιπωρώντας τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν.
Ηταν και επικίνδυνος για την υγεία και αντιοικονομικός στην ουσία ο αγωγός αυτός.

 

Νοικοκυρεύτηκαν οι παιδικοί του δήμου Κιλκίς
Έδωσε αγώνα ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου Κιλκίς, Κώστας Παπαδάκης, μέσα στο καλοκαίρι ώστε στο ξεκίνημά τους οι σταθμοί να υποδεχθούν τα παιδιά με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Και τα κατάφερε. Οι σταθμοί βάφτηκαν, τοποθετήθηκαν κλιματιστικά, συστήματα πυρασφάλειας κ.λπ.
Γενικά και οι δυο δήμοι ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες που προκύπτουν με την έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Και οι ανάγκες δεν είναι λίγες.