Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 2:01:29 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Ποτέ η Πικρολίμνη δεν φημίζονταν για τα βαθιά νερά της, γι’ αυτό και η αυξομείωση της επιφάνειάς της ήταν μεγάλη, ανάλογα με τις εποχές και τις βροχές. Από αρχαιοτάτων χρόνων η Πικρολίμνη ήταν τόπος θεραπείας με τα νερά της να έχουν ιαματικές ιδιότητες. Μοναδική στην Ελλάδα μη παράκτια λίμνη με αλμυρό νερό.

Πωλείται οικόπεδο 450τ.μ. στον νοτιοανατολικό περιμετρικό δρόμο του Κιλκίς στο Ο.Τ. Γ 341Ν. Υπάρχει σχέδιο για ανέγερση οικοδομής 3 ορόφων.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 33 στρεμμάτων, στο συνοικισμό Ροδώνα Μουριών Κιλκίς.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 23410 26043 και 6940649889.

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Κιλκίς, μετά από καταγγελία πολιτών, για τη μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.

Η Εισαγγελία ζήτησε από την περασμένη Πέμπτη με έγγραφό της προς το Δήμο Κιλκίς να απαντήσει το γιατί δεν λειτουργούν τα φανάρια στο Κιλκίς. Στα πλαίσια της έρευνάς της ζήτησε στοιχεία και από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς.

Με τη σκέψη στραμμένη στον Περικλή Στεφανίδη, στον γενναίο πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που έδωσε τη ζωή του μαζί με τον συγκυβερνήτη του  Χρήστο Μουλά, πέρσι, στη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς στο Πλατανιστό Ευβοίας, 

Στην κεντρική πλατεία Παλαιού Αγιονερίου, όπου εφεξής θα φέρει τιμητικά το όνομά του με το βαθμό του Αντιπτέραρχου, δεσπόζει η προτομή του Περικλή Στεφανίδη 

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 11:48

40ήμερο Μνημόσυνο Δημητρίου Καλεμκερίδη

Συντάκτης:

Τελούμε την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την  Παρασκευή (26-07) στις παρακάτω περιοχές:

από ώρα 10:30 έως 15:00

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-7-2024)

Τον ένσαρκο άγγελο, των Προφητών η κρησπίς, τον δεύτερο Πρόδρομο της παρουσίας Χριστού Προφήτη Ηλία τον ένδοξο εόρτασε με ευλάβεια και πανηγυρικά η ακριτική Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών στο οδικό τμήμα μεταξύ των κόμβων Λεβεντοχωρίου και Μεταλλικού, εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση-αποκατάσταση επικίνδυνων-κατεστραμμένων τμημάτων επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε.Κιλκίς έτους 2022».

Σελίδα 1 από 1505