Quantcast
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, 12:30:20 πμ
Τάτσης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-9-2023)

H εταιρεία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ είναι η Νο1 Ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 42 χρόνια στο εμπόριο αθλητικών ειδών.

Σήμερα, τα αθλητικά σήματα Admiral, Kappa, Maui and Sons και Starter προωθούνται μέσω των 134 Admiral Sport Shops και αποτελούν ένα ισχυρό δίκτυο πώλησης σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Κόσοβο και Κύπρο, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα.

 Τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας σε συνδυασμό με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και τις ανάγκες που προέκυψαν,  δεν άφησαν ασυγκίνητους τους πολίτες του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας  του Δήμου μας για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ειδών υγιεινής,  νερών και κλινοσκεπασμάτων  και έγινε  ο απαραίτητος διαχωρισμός και η κιβωτοποίησή τους.

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 09:19

Τα εγκαίνια του ναού των Αγίων Πάντων Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, εορτάζοντας, όπως ορίζει η Εκκλησία μας, επί μία εβδομάδα τα μεθέορτα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, προσήλθαμε ομοθυμαδόν επί το αυτό καταγγέλλοντας την σταυρική θυσία του Εσταυρωμένου Θριαμβευτού και δοξολογούντες την τριήμερο ένδοξη Ανάστασή Του, όπως συμβαίνει κάθε Κυριακή στους ναούς μας. Είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας τους αγαπητούς αδελφούς και συλλειτουργούς, τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Καρπενησίου κ. Γεώργιο και Δράμας κ. Δωρόθεο, με τους οποίους αφού ορθρίσαμε στον περικαλέστατο ναό της Αγίας Τριάδος στο Πολύκαστρο, κατήλθαμε στον ημιισόγειο ναό των Αγίων Πάντων, εμβαδού 800 τ.μ., κάτωθεν του ναού της Αγίας Τριάδος των 1.000 τ.μ., όπου τελέσαμε τα εγκαίνια και την πρώτη θεία Λειτουργία. 

Τις θερμές ευχαριστίες του πυροσβεστικού σώματος για την αμέριστη συνδρομή του Δήμου Κιλκίς στην αντιμετώπιση πυρκαγιών δέχθηκε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης  επισκεπτόμενος την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς.

Τόσο ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κιλκίς Νίκος Παλαμούτης,όσο και ο Υποδιοικητής της υπηρεσίας Χρήστος Γκαντίδης, εκθείασαν τη συνεργασία που είχαν με τον Δήμαρχο και με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας ΑλέξανδροΣημαιοφορίδη  κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και για την υποστήριξή τους από τον Δήμο σε διαθέσιμα μέσα πυρόσβεσης.

Την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023, ο συνδυασμός "Παιονία της Προόδου" πραγματοποίησε προεκλογική επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Αξιούπολης, με την παρουσία του Δήμαρχου Κώστα Σιώνιδη.

Αξιοποιώντας τους πόρους του προγράμματος ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’ ο Δήμος Κιλκίς ενίσχυσε περαιτέρω τον στόλο οχημάτων του, προμηθευόμενος ένα βυτιοφόρο όχημα και

έναν ερπυστριοφόρο προωθητή γαιών (μπουλντόζα).

Ένα ζωτικής σημασίας αντιπλημμυρικό έργο προστασίας στον οικισμό Άγιος Πέτρος του Δήμου Παιονίας που κατασκεύασε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων παραδόθηκε, σήμερα, προς χρήση, επιλύοντας το μεγάλο πρόβλημα των πλημμυρών στην περιοχή.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-9-2023)

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς με  ένα διήμερο πανηγυρικών εκδηλώσεων, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, γιόρτασε τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Νικήτα του Γότθου, προστάτη των Ελλήνων Εφέδρων Αξιωματικών και τίμησε τους πεσόντες Έφεδρους Αξιωματικούς.

Σελίδα 1 από 1379