Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 6:27:30 μμ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2009 04:24

20χρονα γενέθλια για το K4 Station

Μια υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι, και ήταν πολλοί, βρέθηκαν στη γιορτή που οργάνωσαν για τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του τεχνικού γραφείου K4 Station, οι Θανάσης Βαφειάδης, Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης και Τάκης Τερζίδης. Οι φίλοι του K4 Station αποδείχθηκαν πολλοί, αλλά οι οικοδεσπότες φρόντισαν να τους ικανοποιήσουν όλους, πέρα από το χαμόγελο και τη ζεστή αγκαλιά και με μια εξαιρετική οργάνωση, σκεπάζοντας την οδό Μ. Ταμπάκη με τέντες, για ν’ αντιμετωπίσουν κρύο και βροχή και μ’ ένα πλούσιο μπουφέ.
Δεκάδες παράγοντες του νομού βρέθηκαν μπροστά στα γραφεία του τεχνικού γραφείου και συζήτησαν για πολλές ώρες, σαν μια μεγάλη και όμορφη παρέα. Μοναδικός απών από την παρέα, ήταν ο τοπογράφος και συνιδρυτής του K4Station, Κώστας Κωνσταντινίδης, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από κοντά μας. Ηταν όμως «παρών» στη σκέψη και στην ψυχή όλων όσων τίμησαν την γιορτή του Γραφείου.
Από τους δεκάδες παρευρισκόμενους ενδεικτικά παραβρέθηκαν,  οι βουλευτές Γ. Φλωρίδης και Θ. Παραστατίδης, ο πρώην υπουργός  Ντ. Τριαρίδης, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ, οι δήμαρχοι Χέρσου, Δοϊράνης, Μουριών, Κρουσίων, Αξιούπολης, ο πρώην δήμαρχος Αξιούπολης Γ. Πολυχρονίδης, ο νομάρχης Β. Μπαλάσκας, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι, Γ. Φραγγίδης, Αν. Αμανατίδης, Λ. Αναστασιάδου, Κ. Χαλίτσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Κιλκίς Φ. Ρωμανίδης, Ισ. Μιχαηλίδης, Π. Μωυσίδης, Ιωσ. Παυλίδης, Κ. Αναστασιάδης, Δ. Φωτιάδης, Χρ. Σπίγκος, Γ. Γούναρης, Ν. Κοκοβίδης, Ζ. Μηναρετζή, Γ. Ηλιάδης, Κ. Παπαδόπουλος, Γ. Φαχουρίδης, ο Παναγ. Αμοιρίδης, τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί και καθηγητές του ΑΠΘ, παλιοί συμφοιτητές των στελεχών του Κ4 και οι εκδότες των τοπικών εφημερίδων.

Ευχαριστήριο
Σε ανακοίνωσή του το τεχνικό γραφείο αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν την επετειακή εκδήλωση που διοργανώσαμε για τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του τεχνικού μας γραφείου».