Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 1:54:56 πμ
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 06:49

Αγιασμός στα σχολεία του Καμπάνη

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Γαλλικού, Γεώργιος Θεοδωρίδης, παραβρέθηκε στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού του Γυμνασίου-Λυκείου Καμπάνη και του Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Καμπάνη.


Ο κ. Θεοδωρίδης παρακολούθησε με ευλάβεια τις τελετές ενώ απευθυνόμενος στα παιδιά, το ελπιδοφόρο αύριο για το τόπο μας όπως χαρακτηριστικά είπε, τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, επιμονή και υπομονή για να επιτύχουν τους στόχους τους και μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Σε καθηγητές και δασκάλους, ευχήθηκε να είναι προσηλωμένοι στην εκπαιδευτική διαδικασία και στη σωστή αγωγή των παιδιών. Στους γονείς, να είναι δίπλα στα παιδιά τους, να  είναι φίλοι και  συμπαραστάτες τους και να δείχνουν υπομονή και κατανόηση στα θέματα που τους απασχολούν.
Αναφερόμενος στις υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής, τόνισε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπιστούν, στο μέτρο του δυνατού, τα υφιστάμενα προβλήματα και να εξασφαλιστούν συνθήκες αξιοπρεπούς και ασφαλούς λειτουργίας του εκπαιδευτικού ιδρύματος για. διδάσκοντες και διδασκόμενους.
Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Γαλλικού, Λάζαρος Τυρεκίδης, ο οποίος ευχήθηκε με την σειρά στους μαθητές μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και τους κάλεσε δε να ασχοληθούν με τα κοινά και να εγγραφούν στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων.