Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 1:15:31 μμ
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:28

Ανάπλαση πλατειών στο Δήμο Κιλκίς

Το πρόγραμμα αξιοποίησης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κιλκίς, συνεχίζεται με παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν αισθητικά και λειτουργικά τις περιοχές εφαρμογής του. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι αναπλάσεις πλατειών στις οδούς Υψηλάντου, Αθηνών και Τριανταφυλλίδου (τέρμα), όπου δημιουργήθηκαν παιδικές χαρές με σύγχρονους, ασφαλείς για παιδιά, προδιαγραφές.

Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι αναπλάσεις των πλατειών στις Α’ και Β’ εργατικές κατοικίες, με προϋπολογισμό 70 χιλ. ευρώ για τη κάθε μια. Τα έργα αναμένεται να παραδοθούν σ’ έναν περίπου μήνα.
Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να συνεχιστεί το πρόγραμμα αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων με νέες παρεμβάσεις στη πόλη του Κιλκίς και στους οικισμούς του Δήμου. Συγκεκριμένα, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν αναπλάσεις στη περιοχή του ΟΑΕΔ, στη γωνία των οδών Θηβών-Μαρτιάδη και στο τέρμα της Γ. Καπέτα. Παράλληλα, με το νέο έτος θα ‘χουμε ανάλογες δράσεις σε κοινόχρηστους χώρους των οικισμών του δήμου.
Με δήλωση του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φ. Ρωμανίδης τονίζει ότι «η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής κι η εντολή του δημάρχου Δ. Τερζίδη είναι ν’ αξιοποιηθούν όλοι οι ελεύθεροι κοινόχρηστοι χώροι του δήμου, έτσι ώστε ν’ αποτελέσουν πνεύμονες αναψυχής για μικρούς και μεγάλους».