Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 9:50:04 πμ
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 12:17

Αναπτυξιακή Κιλκίς: Έρευνα γνώμης για την τουριστική ανάπτυξη του ν. Κιλκίς

Η Αναπτυξιακή Κιλκίς ανέλαβε την πρωτοβουλία εκπόνησης μελέτης τουριστικού μάρκετινγκ και στρατηγικής ανάπτυξης της τουριστικής ταυτότητας του ν. Κιλκίς. Στο πλαίσιο αυτό οι απόψεις και οι προτάσεις όλων των κρίκων της τουριστικής αλυσίδας σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και τις δυνατότητες ανάδειξης του ν. Κιλκίς ως τουριστικού προορισμού είναι όχι μόνο χρήσιμες αλλά και απαραίτητες.

Η Έρευνα Γνώμης που πραγματοποιείται, απευθύνεται σε όλους τους τοπικούς φορείς, τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του ν. Κιλκίς και φυσικά στις επιχειρήσεις (τουριστικά γραφεία, καταλύματα, εστιατόρια, αγροτουριστικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις υπαίθριων ή πολιτιστικών δραστηριοτήτων, κλπ.) του ν. Κιλκίς.

Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε σε αυτήν, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά, από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, το on line ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΑΝΚΙ: www.anki.gr και του έργου: www.netoural.gr.

Η Έρευνα Γνώμης διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου: “Προώθηση εναλλακτικού τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή με επίκεντρο τις δραστηριότητες ευεξίας και ευημερίας, παράλληλα με την προώθηση ποιοτικών γεωργικών προϊόντων και τροφίμων, για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης” με το ακρωνύμιο «NETOURAL», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014 – 2020».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αναπτυξιακή Κιλκίς (υπεύθ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, τηλ. 23410 25305).