Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 2:19:38 μμ
Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008 05:42

Ανοιχτή συγκέντρωση Τερζενίδη στο Δροσάτο

Την τελευταία της ανοιχτή συγκέντρωση στους οικισμούς του δήμου Δοϊράνης, στα πλαίσια του δημόσιο διάλογο με τους δημότες Δοϊράνης, πραγματοποιεί αυτό το Σάββατο στο Δροσάτο, η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με επικεφαλής τον Κώστα Τερζενίδη. Η συγκέντρωση στον μεγαλύτερο οικισμό του δήμου, θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στην ταβέρνα «Μουστάκας», με ομιλητή τον Κ. Τερζενίδη.

Στο μεταξύ, την περασμένη Παρασκευή ο κ. Τερζενίδης συναντήθηκε με τους επαγγελματίες του Δροσάτου και συζήτησε τα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να σταματήσει η φθίνουσα πορεία των τελευταίων χρόνων για το εμπορικό και επαγγελματικό κέντρο του χωριού.
Στη συζήτηση επισημάνθηκε η ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής, που δεν μπήκε καν στον κόπο, το μεγάλο έργο της πεζοδρόμησης-μονοδρόμησης του κέντρου του Δροσάτου, που παρέλαβε έτοιμο από την προηγούμενη δημοτική αρχή, να το συζητήσει με τους επαγγελματίες και να δει βελτιωτικές αλλαγές, ενώ αγνόησε και τις προτάσεις της Νέας Εποχής, για την έγκαιρη εξασφάλιση χώρων στάθμευσης και την απομάκρυνση των στηλών της ΔΕΗ από το κέντρο.