Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 2:28:07 πμ
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 08:16

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον Γεώργιο Ηλιάδη - Συνταξιοδοτείται μετά από 39 χρόνια υπηρεσίας στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Μέρα ξεχωριστή και ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για όλους, ήταν η Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024,  όταν η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποχαιρέτησε, λόγω συνταξιοδότησης , το Διευθυντή της  και συνεργάτη επί 39 έτη κ. Γεώργιο Ηλιάδη .

Τον άνθρωπο που   συνέβαλε  τα μέγιστα από της συστάσεως του,  ως νεαρός τότε υπάλληλος για τη δημιουργία του, αλλά και για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της πόλης μας και του νομού μας ,  μέσα από μια πλειάδα δράσεων, συνεργασιών, συμπράξεων και πρωτοβουλιών που ανέλαβε καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Πρόεδρος, μέλη  της Διοίκησης και συνάδελφοι αναφέρθηκαν στο ήθος του , τον χαρακτήρα του ,  την εργατικότητά του ,  τη συναδελφικότητά του και τη μακρόχρονη εποικοδομητική πορεία του .

Ο ίδιος συγκινημένος έκανε λόγο για τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισε τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο του Κιλκίς υπήρξε για αυτόν μία αστείρευτη πηγή  γνώσεων και γνωριμιών  με σπουδαίους ανθρώπους που εν τέλει διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του. Η επιμελητηριακή οικογένεια ήταν πάντα για τον ίδιο η ευρύτερη οικογένειά του, διότι όπως χαρακτηριστικά τόνισε ήταν στη διάθεση των μελών του και της εκάστοτε Διοίκησης, προς επίλυση κάθε θέματος, σε καθημερινή βάση ανεξαρτήτως ωραρίου.

Καθοδηγούμενος από την αγάπη του στο φορέα και την τεράστια εμπειρία του , είπε πως είναι πεπεισμένος ότι σήμερα το Επιμελητήριο, με την ποιότητα του στελεχιακού του δυναμικού, τις απαραίτητες μελλοντικά προσθήκες, με διασφαλισμένα κατά το μεγαλύτερο μέρος τα έσοδά του από το ΓΕΜΗ και με ένα νέο και σύγχρονο Οργανόγραμμα, οφείλει και πρέπει να ατενίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά δημόσια τα μέλη όλων των  Διοικήσεων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Χρήστο Χατζημλάδη  για την ουσιαστική συνεργασία τους των τελευταίων 5 ετών ο οποίος τόνισε πως «ο κ. Ηλιάδης υπήρξε ο ίδιος ο φορέας» .

 

Ο Πρόεδρος Χρήστος Χατζημλάδης