Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 10:55:27 πμ
Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008 14:13

Αργυρό μετάλλιο η 4Χ100 του ΓΑΣΚ

 Τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος της σκυταλοδρομίας 4 Χ 100 των Εφήβων του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων που έγινε το Σάββατοκύριακο στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο της Κατερίνης  κατέλαβε η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς αποτελούμενη από τους Χάρη Μηναρετζή, Λευτέρη Κεσίδη, Ανατόλι Μοσχβίδη και Γιώργο Καπέτη με επίδοση 43''55.
Το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Εφήβων συνιστά τεράστια επιτυχία για την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς , αφού διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο μέτρο της κούρσας ακόμη και το χρυσό χάνοντάς το τελικά στις λεπτομέρειες και για πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου από την ομάδα του Κύδωνα Χανίων.Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. Με χρόνο 43''77!
Οι σπρίντερ του Κώστα Μηναρετζή πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα των θεατών. Μάλιστα συνέτριψαν για κάτω από ένα δευτερόλεπτο το ρεκόρ του συλλόγου που είχαν από πέρυσι με 44''58 και έγιναν οι πρώτοι στην ιστορία του ΓΑΣ Κιλκίς που κατακτούν μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων στην σκυταλοδρομία.
Με δεδομένο μάλιστα ότι τα _ της ομάδας αποτελούνταν από αθλητές της κατηγορίας Παίδων τότε μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς ότι η ομάδα του ΓΑΣΚ θεωρείται και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Παίδων σε δύο βδομάδες στην Λάρισα.
 Πετυχημένη ακόμη μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του δεκαεπτάχρονου (παίδα) σπρίντερ Γιώργου Καπέτη που με 11''17 στον πρωινό προκριματικό των 100 μ περιορίστηκε στην 9η θέση της γενικής κατάταξης χάνοντας την είσοδό του στον μεγάλο τελικό για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου!
Ωστόσο, ο Καπέτης που έκανε στην Κατερίνη την καλύτερη φετινή του κούρσα αγγίζοντας μάλιστα το ατομικό του ρεκόρ (που είναι 11΄΄13) , έδειξε πως βελτιώνεται καθημερινά και πως θα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα της κατηγορίας του στην Λάρισα.