Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 9:00:08 πμ
Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008 04:03

ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ

Μέσα σε ζεστή (λόγω καιρού) και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η κλήρωση των αγώνων του κυπέλλου, που αρχίζει αυτό το ΣαββατοΚύριακο καθώς και ο απολογισμός της διοίκησης της ΕΠΣΚ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εργατικού Κέντρου και ήταν κάτι που σηματοδότησε την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι η πρώτη φορά που ο θεσμός του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί με το νέο σύστημα των ομίλων.
Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη των πρωταθλημάτων με την κορυφαία κατηγορία της Ένωσης να αρχίζει στις 20-21 Σεπτεμβρίου.

Το λόγο πριν από την κλήρωση πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο οποίος πλαισιωμένος από τα μέλη της διοίκησης Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη, Σάββα Αντωνιάδη, Μιχάλη Βασιλειάδη, Αιμίλιο Δεβετζόπουλο,  Χαράλαμπο Τοκαλάκη, Χαράλαμπο Δαμιανίδη, Κυριάκο Γαβριηλίδη και Χρήστο Γκίνη μεταξύ των άλλων ανέφερε το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει τόσο στην Ομοσπονδία όσο και στην Ένωση και το οποίο προέρχεται από την διαμάχη με την Πολιτεία για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, μια διαμάχη από την οποία υποφέρει το ποδόσφαιρο. Το οικονομικό πρόβλημα επηρέασε όπως είπε και τις μικτές ομάδες της Ένωσης ενώ για τις κάρτες και την επιβολή χρηματικού πρόστιμου τόνισε ότι έχει διπλό χαρακτήρα, αφενός την εξυγίανση της βίας και αφετέρου έχει εισπρακτικό χαρακτήρα. Ανακοίνωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά την απόφαση του για την μη συμμετοχή ποδοσφαιριστών άνω των 45 ετών στις ομάδες, υποχωρώντας στον λαϊκισμό όμορων Ενώσεων αλλά του χρόνου θα ισχύσει είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι. Για το Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο που κατασκευάζεται απέναντι από τον οικισμό Νέας Καβάλας Πολυκάστρου είπε πολύ σύντομα θα ξεκινήσει ο εργολάβος το έργο (κερκίδες, αποδυτήρια, γήπεδο ενώ έχει ολοκληρωθεί η περίφραξη) ενώ ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες για τις προσπάθειες τους να κρατηθεί ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τους χορηγούς που τους στηρίζουν. Τέλος ευχήθηκε στις ομάδες της Δ’ Εθνικής Κιλκισιακό, Α.Ε. Πολυκάστρου και Γουμένισσα να έχουν μια καλή πορεία και να υπάρξει και μια ομάδα από του χρόνου στην Γ’ Εθνική εκπροσωπώντας το νομό Κιλκίς.