Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, 11:20:43 μμ
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 09:41

Αστυνομία και σύλλογος ΒΗΜΑΤΙΖΩ: Συνεργασία για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα  πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ενημέρωση από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΒΗΜΑΤΙΖΩ΄ με αφορμή την 03 Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.  Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΜΙΚΡΟΣ Δημήτριος, και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Στέφανος, Διοικητές τμημάτων και πολλοί συνάδελφοι.

  Σκοπός της δράσης αυτής ήταν η ενημέρωση των συναδέλφων για τη σωστή αντιμετώπιση διαφόρων δύσκολων καταστάσεων.

  Η Τ.Δ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή  κ. ΜΙΚΡΟ Δημήτριο για την παραχώρηση της αίθουσας. Επιπροσθέτως  ευχαριστούμε τον Α/Υ ΄κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗ Ευστάθιο για την ενημέρωση σε θέματα τροχαίας. Τέλος ευχαριστούμε πολύ την Διευθύντρια του συλλόγου ΒΗΜΑΤΙΖΩ, κα. ΒΟΥΜΒΟΥΡΑΚΗ Καλλιόπη, την κοινωνική λειτουργό κα. ΤΣΑΛΙΚΗ Δήμητρα, και την γυμνάστρια ειδικής φυσικής αγωγής κα. ΜΠΟΥΡΛΟΥΚΑ Κωνσταντίνα για την τόσο ενδιαφέρουσα και ωφέλιμη εκπαίδευση που μας προσέφεραν.

  Η Τ.Δ Κιλκίς επικεντρώνεται στις αρχές: την αλληλεγγύη, την αλληλοβοήθεια και την κοινωνική προσφορά .

  ‘Servo per amikeco’ - ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

  Ο Πρόεδρος                                                   

 Αλκιβιάδης ΚΗΠΟΥΡΙΔΗΣ