Με κεντρικό στόχο την ανάδειξη της αυθεντικής γεύσης της περιοχής και τη σύνδεσή της με τον γαστρονομικό τουρισμό, οι ομιλητές παρουσίασαν τη σημασία της Μακεδονικής γαστρονομίας για τον επισιτιστικό κλάδο και την εκπαίδευση νέων μαγείρων.

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και γεμάτη γεύσεις, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν νόστιμα πιάτα που αναδείκνυαν τη μοναδικότητα της μακεδονικής κουζίνας.

Η εκδήλωση κατάφερε έτσι να φέρει στο προσκήνιο αυτή την αυθεντική γαστρονομική παράδοση και να δώσει έμπνευση για την περαιτέρω προώθησή της.




