Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 5:30:44 μμ
Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008 14:53

Βετεράνοι Κιλκισιακού στην Κωνσταντινούπολη

 Πλούσια σε δραστηριότητες ήταν και η φετινή χρονιά για τους βετεράνους του Κιλκισιακού, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο. Συμμετείχαν σε δύο τουρνουά φιλικών αγώνων, ενώ πρόσφατες είναι οι αναμνήσεις από το τετραήμερο ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη. Οι παλιές δόξες του ιστορικού συλλόγου αποδεικνύουν κάθε φορά ότι η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται, διατηρώντας από τη μία σε καλό επίπεδο την σωματική τους κατάσταση και από την άλλη κρατώντας ζωντανή την ιστορία του Κιλκισιακού που τόσο αγάπησαν.
Συμμετείχε σε τουρνουά πρωταθλήματος που διοργάνωσε η ομάδα βετεράνων των Αμπελοκήπων και στο οποίο συμμετείχαν και οι ομάδες του Φοίνικα Πολίχνης, Φιλλύρου, Αλεξάνδρειας και Ιθάκης (Θεραπευτήριο). Στο τουρνουά σίγουρα θα κατακτήσει την πρώτη θέση αφού βρίσκεται σε εξέλιξη (απομένει ένας ακόμη αγώνας), μετρώντας μέχρι τώρα μόνο νίκες και μια μόνο ισοπαλία:
Αμπελόκηποι-Κιλκισιακός 1-3
Αλεξάνδρεια-Κιλκισιακός 2-2
Κιλκισιακός-Φίλλυρο 3-2
Πολίχνη-Κιλκισιακός 1-5
Κιλκισιακός-Αμπελόκηποι 4-2
Κιλκισιακός-Ιθάκη 7-3
Φίλλυρο-Κιλκισιακός 2-3
Επίσης, συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Δοϊράνης με ομάδες του Παναθηναϊκού, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, ΆΡΗ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας και Δοϊράνης, στο οποίο νίκησε με 4-2 τον Παναθηναϊκό και επικράτησε στον ημιτελικό του Ηρακλή.
Τέλος, οι βετεράνοι του Κιλκισιακού επισκέφθηκαν την Κωνσταντινούπολη, όπου το Σάββατο 31 Μαΐου αγωνίστηκαν με τους βετεράνους της Γαλατά Σαράϊ στις άριστες εγκαταστάσεις της ομάδας την ήττα με 5-3. Τα τέρματα σημείωσαν δύο Χαραλαμπίδης και ένα ο Τσεκερίδης.
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην «βασιλεύουσα» επισκέφθηκαν την Αγιά Σοφιά, ξεναγήθηκαν την φημισμένη κλειστή αγορά του Καπαλί Σαρσί, την πλατεία Ταξίμ με τους πανέμορφους πεζόδρομους, την Παναγιά Βλαχερνών, τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και τους Τάφους των Πατριαρχών ενώ έκαναν κρουαζιέρα στον Βόσπορο. Ακόμη παρακολούθησαν τη Θεία λειτουργία στον Πατριαρχικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι ενώ θα ανταποδώσουν την φιλοξενία στους βετεράνους της τούρκικης ομάδας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τη διοργάνωση τουρνουά με μεγάλες ομάδες.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μιχαηλίδης, Κεσίδης, Καραμπίδης, Παναγιωτίδης, Σιδηρόπουλος, Κωτάκης, Μελικίδης, Κ. Χαραμπίδης, Ι. Χαραλαμπίδης, Κεμπάπης, Τομπουλίδης, Χοτζούδης, Τσεκερίδης, Δελήπαλτας, Ζουρνατζίδης, Καπνόπουλος, Κετικίδης.
ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΪ: Salih, Nedim, Bulent, Tayfun, Arif, Sanaz, Urur, Erkan, B. Metim, K. Metim, Hakan, Arkin, Cenpiz, Turgay, Brol, Kenan