Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 9:39:40 μμ
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:21

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 3/12 στην πόλη του Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην πόλη του Κιλκίς, από 9π.μ. μέχρι 2μ.μ.

 

Συγκεκριμένα:

ΚΙΛΚΙΣ ΟΔΟΙ: ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ από ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ έως ΑΘΗΝΩΝ - ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑ - ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ - ΑΚΑΛΑΝΙΟΥ - ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ από ΜΑΝΩΛΑΚΗ έως ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ - Κ.ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ από ΜΑΝΩΛΑΚΗ έως ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ - 25η ΜΑΡΤΙΟΥ από ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ έως ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ - ΚΑΡΑΟΛΗ Δ από ΜΑΝΩΛΑΚΗ έως ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ - ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ από ΠΛΑΤΩΝΟΣ έως ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ - ΚΛΕΙΣΤΟΥ - ΑΙΣΧΥΛΟΥ από ΚΛΕΙΣΤΟΥ έως Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΥ - ΗΠΕΙΡΟΥ από ΦΙΛΙΠΠΟΥ έως ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜ. - ΑΘΗΝΩΝ από Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ έως Δ.ΣΟΛΩΜΟΥ - ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΑΝΤΑΣ - ΧΑΛΚΕΩΝ - ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ.

Ακόμη, την Παρασκευή 1/12, από 8π.μ. έως 1:30μ.μ. θα έχουμε διακοπή ρεύματος σε τμήμα του Μεταλλικού (κοντά στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ).

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων του οικισμού στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.