Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 6:59:28 μμ
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2008 08:18

Διαμαρτυρία εμπόρων για διακοπές ρεύματος

“Την τελευααία περίοδο ως γνωστόν ολόκληρη η χώρα ταλανίζεται από προβλήματα που δημιουργούν οι επανειλημμένες και διαρκείς διακοπές παροχής ηλεκτρικού εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην εταιρεία σας”, αναφέρει σε διαμαρτυρία του προς τη ΔΕΗ ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυκάστρου και πρόεδρος του Γ. Αδαμόπουλος.

“Για τους εμπόρους και επαγγελματίες του Δήμου μας, τους οποίους αντιπροσωπεύει ο Σύλλογος μας, οι διακοπές αυτές τους α φαιρούν το δικαίωμα αλλά και την ανάγκη τους να εργαστούν. Οι συνεχόμενες εκτεταμε΄νες και πολλές φορές απροειδοποίητες διακοπές ηλεκτροδότησης έχουν φέρει τους επαγγελματίες, τους εμπόρους και τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τους στο στάδιο της απόγνωσης. Εκτός από την αδυναμία λειτουργίας των καταστημάτων και των επιχειρήσεων πολλοί από εμάς υπέστησαν  τεράστιες ζημίες με την καταστροφή εμπορευμάτων ή πρώτων υλών ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να εκπληρώσουν ανειλημμές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.
Η μονοπωλιακή παροχή του ηλεκτρικού από την εταιρεία σας καθιστά πραγματικούς ομήρους των προθέσεων και των ενεργειών σας. Πρέπει να τονιστεί πως οι διακοπές του ρεύματος τείνουν να γίνουν χαριστική βολή για τους επαγγελματίες που ταλαιπωρούνται τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο από την ύφεση της αγοραστικής κίνησης.
Σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο λίγο πριν την οικονομική καταστροφή για πολλούς από αυτούς, είναι επιτακτική ανάγκη να δείτε με περισσή υπευθυνότητα τις τραγικές και πολύπλευρες συνέπειες των απεργιακών σας κινητοποιήσεων και να συνειδητοποιήσετε ότι πλέον διακυβεύεται η επιβίωση η δική μας αλλά και των οικογενειών μας.
Ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση η παρούσα επιστολή μας ώστε να μην αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη για να ζητήσουμε την προστασία της από της αυθαίρετες και καταχρηστικές αυτές ενέργειες που τείνουν να οδηγήσουν σε ολοκληρωτική καταστροφή όλους τους εμπόρους.