Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 7:49:47 πμ
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 11:37

Διαχείριση οικιακών απορριμμάτων, συσκευών και εξοικονόμηση ενέργειας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με το Φυσιολατρικό Σύλλογο Παλαιού Γυναικοκάστρου πραγματοποίησε Περιβαλλοντική Εκδήλωση με τίτλο: «Διαχείριση οικιακών απορριμμάτων, συσκευών και εξοικονόμηση ενέργειας» την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010, στο Π. Γυναικόκαστρο.
Η εκδήλωση εντάσσονταν στο πλαίσιο της Πράξης Κ.Π.Ε. στις 3 περιφέρειες Σταδιακής εξόδου του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του ΕΣΠΑ 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και εθνικών πόρων: ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
Εισηγήσεις παρουσίασαν η κ. Αλίκη Κυρτσάνη, Υπεύθυνη Λειτουργίας του Κ.Π.Ε. Βερτίσκου, με θέμα: «Ανακύκλωση-Επαναχρησιμοποίηση-Μείωση όγκου Απορριμμάτων» και ο κ. Κων/νος Στυλιάδης Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Κ.Π.Ε. Βερτίσκου, με θέμα: «Εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος κ. Τερζίδης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Αμανατίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Δημήτριος Φωτιάδης και ο Αντιπρόεδρος «Αργοναυτών» κ. Κων/νος Ξανθόπουλος.