Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 4:28:18 πμ
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009 03:35

Διευρύνει την πελατεία της η KLEEMANN

Νέες εμπορικές συνεργασίες και διεύρυνση της πελατειακής της βάσης πέτυχε η KLEEMANN με τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων «Interlift 2009» που διοργανώθηκε στο Augsburg της Γερμανίας, από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2009. Με αιχμή τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει η εταιρεία στη γκάμα της και με βασικό όχημα επικοινωνίας την έμφαση στο design,  η KLEEMANN κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών και βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, θέτοντας –για μία ακόμη φορά- την καινοτομία στο επίκεντρο του στρατηγικού της σχεδιασμού.


Ειδικότερα, η καινοτομία της φετινής συμμετοχής ήταν η παρουσίαση της νέας σειράς «KLEEMANN Design», που αφορά σε νέα πρωτοποριακά σχέδια θαλάμων και πορτών, προϊόντα συνεργασίας της βορειοελλαδικής επιχείρησης με τον παγκοσμίου φήμης βιομηχανικό σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα. Στα προϊόντα «KLEEMANN Design»
για πρώτη φορά ενσωματώνονται καμπύλες επιφάνειες στις παραδοσιακές γραμμές των ανελκυστήρων, με αποτέλεσμα μια καινούρια  πρόταση στην κίνηση, που μετατρέπει τον χώρο του ανελκυστήρα σε μια μοναδική εμπειρία για τον επιβάτη.
«Discover the KLEEMANN Design»
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της KLEEMANN στην έκθεση Interlift, διοργανώθηκε εκδήλωση με τίτλο «Discover the KLEEMANN Design». Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του κ. Ζαπατίνα, ο οποίος διαθέτει πολύχρονη καριέρα στις αυτοκινητοβιομηχανίες BMW, Alfa Romeo και  Fiat. Ως  βασικός εμπνευστής του  KLEEMANN Design, είχε την ευκαιρία να αναλύσει το συνολικό concept και τις πηγές έμπνευσης των νέων σχεδίων.