Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 5:20:01 πμ
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009 10:44

Δικτύωση Ατόμων και Συστημάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών νομού Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει στις 26 και 27 Μαρτίου 2009, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 12:30 – 17:30, στο αναψυκτήριο ‘’ΛΟΦΟΣ’’, στο Κιλκίς, βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Δικτύωση Ατόμων και Συστημάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς».


Το εργαστήρι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων και στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς. Προσφέρει μεθοδολογικά εργαλεία και στρατηγικές ενίσχυσης των σχέσεων και της συνεργασίας ανάμεσα στις υπηρεσίες και στους εκπαιδευτικούς, αλλά και ανάμεσα στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς. Στο εργαστήρι θα γίνει ανασκόπηση των θεμάτων που σχετίζονται με τη δικτύωση ατόμων και ομάδων και θα συζητηθούν τα προβλήματα και τα οφέλη που προκύπτουν από τη δικτύωση.
Η δικτύωση είναι ένα νέο μοντέλο σχέσης, στην οποία αλληλοπλέκονται υπηρεσίες, ομάδες άτομα που ασχολούνται με το ίδιο ή παρόμοιο αντικείμενο.
Με αυτό το σκεπτικό, σας καλούμε να επικοινωνήσουμε, μακριά από τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και τους εντατικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, τις ανάγκες μας και να γνωριστούμε καλύτερα σε ένα φιλικό κλίμα. Μετά το τέλος του εργαστηρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του εργαστηρίου είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 20 ατόμων.
Αντίστοιχο εργαστήρι έχει ήδη πραγματοποιηθεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Απώτερος στόχος, μετά την πραγματοποίηση του εργαστηρίου στην Δευτεροβάθμια θα είναι ένα τρίτο εργαστήρι δικτύωσης ανάμεσα στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια με θέμα τη μετάβαση και την προσαρμογή του μαθητή από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο και από το Γυμνάσιο στο Λύκειο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά στην Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με  fax στο 23410  22339 είτε στο τηλέφωνο 23410 75311.