Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 12:29:35 πμ
Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:14

Δήμος Πολυκάστρου: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων εν όψει των γιορτών ετοίμασε το Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου, σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης.
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
19:00 Φιλανθρωπική εκδήλωση υπέρ των παιδιών με κακοήθεις νεοπλασίες από το Σύλλογο Μικρασιατών Πολυκάστρου.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Δημοτική Χορωδία Πολυκάστρου. (Αίθουσα Θεάτρου Δ.Κ.Π.& Π.)
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008
18:00 Παρουσίαση λευκώματος Δήμου Πολυκάστρου  «Πολύκαστρο-Πύλη της Ελλάδας»  με την συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Πολυκάστρου. (Αίθουσα Θεάτρου Δ.Κ.Π.& Π.)
19:00 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου. Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Πολυκάστρου και τις Χορωδίες (παιδική-ενηλίκων)  Δήμου Πολυκάστρου. (Πλατεία Ελευθερίας)
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008
19:00 Ο Δήμος Πολυκάστρου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Εθελοντισμός & Προσφορά», με την παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνου Κιλτίδη.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Παιδική Χορωδία Δήμου Πολυκάστρου. (Αίθουσα Θεάτρου Δ.Κ.Π.& Π.)
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008
20:00 Οι χορωδίες των Πολιτιστικών Συλλόγων Ποντίων Πολυκάστρου «Οι Ακρίτες», Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου, Λακκώματος και η Δημοτική Χορωδία Πολυκάστρου θα παρουσιάσουν κάλαντα των Εορτών και πολλά άλλα τραγούδια. (Αίθουσα Θεάτρου Δ.Κ.Π.& Π.)
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008
18:00  Η συγγραφέας Άννα Συμεωνίδου θα παρουσιάσει το χριστουγεννιάτικο παραμύθι της: «Ο γελαστός, το χαρούμενο καλικαντζαράκι», πλαισιωμένη από την θεατρική ομάδα της Πολιτιστικής Εταιρείας Πηγής και την Παιδική Χορωδία του Δήμου Πολυκάστρου.  (Αίθουσα Θεάτρου Δ.Κ.Π.& Π.)
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008
18:00 Τα παιδιά των τμημάτων Μπαλέτου και Μοντέρνου Χορού του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού & Πληροφόρησης Πολυκάστρου σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμά τους. (Αίθουσα Θεάτρου Δ.Κ.Π.& Π.)
Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008                 
Η Φιλαρμονική του Δήμου θα παιανίζει το πρωί στην αγορά του Πολυκάστρου με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.        
Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008
20:00 Εγκαίνια Δημοτικού Ωδείου Πολυκάστρου-Δημοτικής Βιβλιοθήκης με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Πολυκάστρου, της παιδικής Χορωδίας Δήμου Πολυκάστρου & του τμήματος μοντέρνου χορού Δ. Κ. Π. & Π. Πολυκάστρου. (Πλατεία Ελευθερίας)
Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008
11:00  Σας καλούμε στην εορταστική μας εκδήλωση «Ο Άη Βασίλης Ονειρεύεται»,
όπου η Νεράιδα παρέα με το ξωτικό μαζεύουν όλα τα παιδάκια κοντά στον Αη Βασίλη, ο οποίος ονειρεύεται ένα ταξίδι στον παρελθόν, στο παρόν και το μέλλον. Όταν ξυπνήσει θα ξεκινήσει ένα μεγάλο πάρτι με τον Άγιο Βασίλη που θα τους μοιράσει δώρα! (Αίθουσα Θεάτρου Δ.Κ.Π.& Π.)
Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008
Η Φιλαρμονική του Δήμου θα παιανίζει το πρωί στην αγορά του Πολυκάστρου με Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.               
Παρασκευή 2 Ιανουαρίου έως και Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009
Από την Λογοτεχνία στον Κινηματογράφο.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου σας καλεί σε ένα τετραήμερο αφιέρωμα σε βιβλία που έχουν γίνει μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες. (Αίθουσα Θεάτρου Δ.Κ.Π.& Π.)
Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009
19:00 Θεατρική Παράσταση, «Η πόλη στον πάτο», από τους «Ονειροπόλους Θεατρίνους» του Δήμου Πολυκάστρου με το έργο των Δ. Κεχαϊδη- Κ. Μουρσελά- Ν. Περέλη. (Αίθουσα Θεάτρου Δ.Κ.Π.& Π.)
Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009
19:00 Συναυλία Βετεράνων οργανοπαικτών Πολυκάστρου. (Αίθουσα Θεάτρου Δ.Κ.Π.& Π.)
Κατά τη διάρκεια των εορτών Ο Αϊ-  Βασίλης και η Φιλαρμονική θα επισκεφτούν όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα και τους οικισμούς του Δήμου για να πουν τα κάλαντα και να μοιράσουν δώρα στα παιδιά.