Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 4:15:43 πμ
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 12:19

Δωρεάν περιποίηση προσώπου στις γυναίκες του ΚΑΠΗ από τις καταρτιζόμενες αισθητικούς της ΣΑΕΚ Κιλκίς

Οι γυναίκες – μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς θα αφεθούν στα μαγικά χέρια των σπουδαστριών αισθητικών της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Κιλκίς σε μια κοινή δράση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς με τη ΣΑΕΚ.

Το διήμερο ομορφιάς έχει κλειστεί για την ερχόμενη Τρίτη 9 και Τετάρτη 10 Απριλίου και όσες γυναίκες – μέλη του ΚΑΠΗ επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν στον χώρο του Ιατρείου του ΚΑΠΗ Κιλκίς (συμβολή οδών Ρώτα και Θεσσαλονίκης). Εκεί από τις 14:00 έως τις 17:00 οι καταρτιζόμενες του τμήματος ‘’Ειδικός Αισθητικός και Τέχνης του Μακιγιάζ’’ συνοδεία της εκπαιδεύτριάς τους Γεωργίας Μάρτσιου θα προσφέρουν σε όσες ωφελούμενες κυρίες το επιθυμούν δωρεάν περιποίηση προσώπου, χρησιμοποιώντας προϊόντα της Σχολής.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα που είχε τη σχετική πρωτοβουλία ευχαριστεί θερμά την Διευθύντρια της ΣΑΕΚ Κιλκίς Δέσποινα Μαυρίδου για την θερμή ανταπόκριση της ΣΑΕΚ στην πρόσκληση, η οποία πέρα από τον κοινωνικό της χαρακτήρα, συμβάλλει στην ανάδειξη των νέων επαγγελματιών που καταρτίζονται στην αισθητική και στην εξωστρέφεια του τμήματος.