Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 8:15:51 πμ
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009 09:09

Δρόμος ανάπτυξης

Με το Νομάρχη Κιλκίς Ευάγγελο Μπαλάσκα συναντήθηκε ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πολυκάστρου Γιάννης Αδαμόπουλος. Στη συνάντηση των δυο ανδρών συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν την περιοχή του Δήμου Πολυκάστρου και που αφορούν την ανάπτυξή της. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, είναι η ανάγκη ασφαλτόστρωσης του δρόμου  Πολυκάστρου-Καραθοδωραίικα-Μ. Στέρνα-Χέρσο, ο οποίος θα συνδέσει καλύτερα τις δυο περιοχές, βοηθώντας έτσι στην ευκολότερη επικοινωνία των κατοίκων και συνεπώς στην ανάπτυξή τους. Η κατασκευή του έργου αυτού  είχε προταθεί από τον κ. Αδαμόπουλο και προ διετίας και τότε είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις από τον κ. Μπαλάσκα, πως θα προχωρήσει στην υλοποίησή του.
Στη συνάντηση λοιπόν που έγινε, ο κ. Μπαλάσκας ενημέρωσε τον κ. Αδαμόπουλο πως σε λίγους μήνες, περίπου μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, θα υλοποιηθεί το έργο ασφαλτόστρωσης του δρόμου Πολυκάστρου-Χέρσου.
Με δήλωσή του ο κ. Αδαμόπουλος εκφράζει θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια στον Νομάρχη Ε. Μπαλάσκα εκ μέρος της διοίκησης του Συλλόγου.