Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024, 6:46:01 μμ
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 18:52

Δυο αδέλφια επιτέθηκαν σε γιατρό και νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Γουμένισσας!

Ανάστατη η Γουμένισσα από το πρωτοφανές για τη μικρή κοινωνία περιστατικό βίας. Θορυβημένη η διοίκηση του ιδρύματος ζητεί από το Υπουργείο Υγείας την άμεση πρόσληψη φυλάκων μέσω του ΟΑΕΔ.

 

Στις μέρες όπου όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στην αυτοθυσία των υγειονομικών, κι όταν  όλοι οι Έλληνες συναγωνίζονται σε πράξεις ευγνωμοσύνης προς εκείνους που καθημερινά χωρίς να λογαριάζουν την δική τους υγεία  και ζωή σώζουν ζωές, εξυψώνοντας το κύρος της πατρίδας μας στα πέρατα του κόσμου, βρέθηκαν στη Γουμένισσα δυο αδέλφια  που διέπραξαν το αδιανόητο: Επιτέθηκαν σε γιατρό και νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, το αδιανόητο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στα εξωτερικά ιατρεία του παθολογικού τμήματος του νοσοκομείου Γουμένισσας. Αναστατωμένοι γιατροί και νοσηλευτές κάλεσαν την αστυνομία που επενέβη άμεσα και συνέλαβε τα δυο αδέλφια, που θα βρεθούν ενώπιον των συνεπειών των πράξεών τους στα δικαστήρια.

Το θλιβερό περιστατικό προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στην κοινωνία της Γουμένισσας ενώ προβλημάτισε έντονα τη διοίκηση του ιδρύματος. Δοθέντος δε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρόμοιες επιθέσεις σημειώνονται στα νοσοκομεία του νομού, ο υποδιοικητής Ηλίας Ζάχαρης με υπόμνημά του προς το Υπουργείο Υγείας ζητεί την άμεση πρόσληψη φυλάκων μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών.

 

Νοσοκομείο Γουμένισσας:

Προσλάβετε φύλακες.

Προστατέψτε μας

Είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης το Νοσοκομείο Γουμένισσας. Ιδού τι αναφέρει:

«Αναγκαιότερη όσο ποτέ η ασφάλεια των εργαζομένων, Νοσηλευομένων, προσερχόμενων προς εξέταση ασθενών και  επισκεπτών  στο χώρο του Γ.Ν- Κ.Υ. Γουμένισσας.

Με αφορμή την τελευταία χειροδικία και φραστική επίθεση που δέχθηκε το προσωπικό του Νοσοκομείου μας την περασμένη εβδομάδα επιστούμε την προσοχή προς όλους εμπλεκόμενους φορείς.

Προς διασφάλιση της αποφυγής παρόμοιων περιστατικών που δεν τιμούν κανένα ζητάμε άμεσα την πρόσληψη  Φυλάκων - Νυχτοφυλάκων, που  έχει αιτηθεί το Νοσοκομείο μας, μέσω των προγραμμάτων ΟΑΕΔ τα οποία  θα τρέξουν τον επόμενο μήνα.

Να σημειωθεί ότι ουκ ολίγες φορές και κατά το παρελθόν έχουμε γίνει  αυτόπτες μάρτυρες τέτοιων παρόμοιων θλιβερών περιστατικών .

Στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν τις επόμενες ημέρες, δεν νοείται να μην έχουμε ως δεδομένη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων».

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ Γ.Ν.-Κ.Υ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ