Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 2:13:56 μμ
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 06:58

Δυο κουκουλοφόροι λήστεψαν μίνι μάρκετ

Μεταφέρθηκε και στο Κιλκίς η «μόδα»των ένοπλων ληστειών σε μικρά καταστήματα. Δυο άτομα με καλυμένα τα κεφάλια τους με κουκούλες μπήκαν αιφνιδιαστικά σε μίνι μάρκετ, στη γωνία των οδών Πολυτεχνείου και Μανωλάκη, και με προτεταμένα τα χέρια (άγνωστο αν είχαν και ποιο ακριβώς όπλο) ζήτησαν τα χρήματα του ταμείου.


Η ληστεία σημειώθηκε στις 10.30 το βράδυ και ενώ η κίνηση ακόμα στους δρόμους δεν είχε αραιώσει. Στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που διάρκεσε οι δυο ληστές απώθησαν βίαια την ιδιοκτήτρια όταν επιχείρησε να θέσει σε λειτουργία τον συναγερμό, ενώ επίσης την εμπόδισαν, κλείνοντας το στόμα της με τα χέρια τους, όταν επιχείρησε να φωνάξει για να ζητήσει βοήθεια.
Οι ληστές βρήκαν και αποκόμισαν μαζί τους περί τα 400 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή χωρίς η Αστυνομία, που κατέφθασε αμέσως μετά ύστερα από κλήση της παθούσας, να καταφέρει να τους εντοπίσει.
Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό στο Κιλκίς  που σημειώνεται με ανοιχτό το κατάστημα εν ώρα λειτουργίας, ύστερα από την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων ληστείας  από κουκουλοφόρους από τις αρχές του 2009 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.