Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 2:54:49 πμ
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2007 09:12

Έφυγε ο Γ. Γαρόπουλος

Με οδύνη αποχαιρέτησε η κοινωνία της Γοργόπης, του δήμου Αξιούπολης και του νομού Κιλκίς ένα λαμπρό της τέκνο, έναν άνθρωπο της διαρκούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, το Γιάννη Γαρόπουλο. Την περασμένη Τετάρτη ο Γιάννης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, μόλις 58 χρόνων, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, αλλά αφήνοντας πίσω του ένα πλούσιο έργο και κυρίως ένα κομμάτι από την ίδια του την ψυχή, για τους ανθρώπους και τον τόπο, που τόσο αγάπησε και τίμησε.

Ο Γιάννης Γαρόπουλος υπήρξε για την Παιονία και το νομό Κιλκίς, ο άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, του συνεταιριστικού κινήματος και του ΠΑΣΟΚ. Και για εμάς, ένας καλός φίλος και συνεργάτης.
Για δυο τετραετίες οι κάτοικοι της Γοργόπης τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, εκλέγοντάς τον κοινοτάρχη τους. Για χρόνια ήταν πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αξιούπολης και στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ.
Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο Γιάννης Γαρόπουλος εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Αξιούπολης και πρόεδρος στο Σύνδεσμο των δήμων Αξιούπολης – Ευρωπού.