Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 8:08:47 μμ
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:13

Εγκαίνια γραφείων γεωργοκτηνοτρόφων

 Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, ενότητας και αγωνιστικότητας τα μέλη του Γεωργοκτηνοτροφικού Συλλόγου «Το Κιλκίς», πραγματοποίησαν τα εγκαίνια των γραφείων τους, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη κινητοποίησή τους, το πρωί του Σαββάτου, στο κέντρο του Κιλκίς. Τα γραφεία του Συλλόγου, που έχει συσπειρώσει νέους και δυναμικούς αγρότες και κτηνοτρόφους, από όλους τους πολιτικούς χώρους, βρίσκονται στην οδό Σόλωνος 11, δίπλα στην ΑΝ.ΚΙ. και αποτελούν πλέον το νέο «στρατηγείο» των αγροτοσυνδικαλιστών μας.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του βουλευτή Γ. Φλωρίδη, του νομάρχη Β. Μπαλάσκα, του δημάρχου Γαλλικού Γ. Θεοδωρίδη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδη, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Δ. Φωτιάδη, του προέδρου της ΕΑΣ Κιλκίς Χαρ. Παυλίδη, του προέδρου των θεριζοαλωνιστών Ν. Πογέλη, του προέδρου της ΑΝ.ΚΙ. Π. Πασσαλίδη και δεκάδων γεωργοκτηνοτρόφων.

Λασκάκης
«Επιτέλους, το όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα», σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Λασκάκης, στο σύντομο χαιρετισμό του.
«Πλέον έχουμε έναν ισχυρό Σύλλογο, με καταστατικό, σφραγίδα, γραφείο και το σημαντικότερο απ’ όλα, υπαρκτά μέλη από ενεργούς αγρότες.
Η μέχρι τώρα πορεία των κινητοποιήσεών μας, είχε να αντιμετωπίσει τη δυσπιστία των διοικούντων γιατί δεν ήμασταν οργανωμένοι. Πλέον, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια οργανωμένη οντότητα, ενωμένη σαν μια γροθιά, που αποτελείται από σοβαρούς αγρότες-επιχειρηματίες. Θα τους αντιμετωπίσουμε πλέον με επιστημονικό δυναμικό, γεωπόνους και νομικούς συμβούλους, για να νιώσουν ότι οι αγρότες πλέον ξυπνήσαμε.
Εμείς έχουμε τις παραγωγές στα χέρια μας, εμείς μπορούμε να λύσουμε το επισιτιστικό τους πρόβλημα, εμείς μπορούμε να κλείσουμε τις κάνουλες και να τις ανοίξουμε.
Δεν είναι δυνατόν να αποφασίζουν αυτοί για εμάς, χωρίς να μας ρωτάνε και μετά να προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό που αποφάσισαν είναι σωστό. Θέλουμε και απαιτούμε συμμετοχή στις αποφάσεις τους. Στο χέρι μας είναι».