Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 3:01:03 μμ
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 10:14

Εγκληματίας ξεφορτώθηκε πέντε χειροβομβίδες στην οδό Μ. Αλεξάνδρου σε πολυσύχναστο σημείο του Κιλκίς

Πολίτης τις βρήκε, ειδοποίησε αστυνομία και πυροτεχνουργοί του στρατού τις εξουδετέρωσαν. Θανάσιμο κίνδυνο διέτρεξε η πόλη του Κιλκίς. Η αστυνομία εξαπέλυσε εκστρατεία για να τον συλλάβει.

 

Βλαξ ή εγκληματίας; Και τα δυο μαζί κι αντάμα. Δεν χωρά ο νους κανονικού ανθρώπου αυτό που έκανε ένας ανόητος εγκληματίας στο Κιλκίς. Ξεφορτώθηκε προφανώς φοβισμένος πέντε ενεργές χειροβομβίδες, στρατιωτικού τύπου, στο πλάι του περιφερειακού δρόμου Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ύψος της Παναγίας.

Είναι ασύλληπτη τόσο η βλακεία όσο και η εγκληματική συμπεριφορά του άγνωστου δράστη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, ο δράστης άφησε χειροβομβίδες στο δρόμο σε περιοχή από τις πλέον πολυσύχναστες και δη από παιδιά ωσάν να ήθελε να προκαλέσει δυστύχημα, το οποίο αποφεύχθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός πολίτη, που αργά το απόγευμα του Σαββάτου 27 Αυγούστου είδε τις χειροβομβίδες και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Αστραπιαία κατέφθασαν στον τόπο αστυνομία και στρατός, απομονώθηκε όλη η περιοχή και πυροτεχνουργοί του στρατού εξουδετέρωσαν τις χειροβομβίδες και απάλλαξαν την πόλη από τον άμεσο κίνδυνο που διέτρεξε.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο δράστης αυτός ήθελε να ξεφορτωθεί τις χειροβομβίδες. Και το έπραξε με τον χειρότερο τρόπο. Προσθέτοντας στο έγκλημα της παράνομης κατοχής όπλων το έγκλημα της πρόκλησης σοβαρότατου κινδύνου κατά της ζωής αθώων πολιτών.

Κατά τούτο έχει προκαλέσει την αστυνομία του Κιλκίς, που έχει αποδυθεί σε ένα αγώνα δρόμου για να τον βρει, αξιοποιώντας υλικό από κάμερες της περιοχής. Και θα τον βρει. Διότι ο κίνδυνος παραμονεύει στο Κιλκίς όσο παραμένει ασύλληπτος.