Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 2:24:45 μμ
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 15:43

Είδαν αστυνομικούς, τρόμαξαν, έκαναν αναστροφή και τους τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη

 Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός είχε βάλει ρότα για τα σύνορα. Εντός είχε κρύψει δυο επίσης αλλοδαπούς επιβάτες και σκοπό είχαν να προσεγγίσουν τα σύνορα στους Ευζώνους, ώστε να επιχειρήσουν οι δυο επιβαίνοντες την έξοδο από την χώρα.

 

Πάντα ταύτα το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου. Μόνο που οι ξένοιαστοι αλλοδαποί δεν υπολόγισαν την ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) της Ασφάλειας Κιλκίς οι άνδρες της οποίας περιπολούσαν στην εθνική. Και μόνο στη θέα των αστυνομικών ο αλλοδαπός έκανε αναστροφή επί της ΠΑΘΕ και ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση της Θεσσαλονίκη. Μόνο που στη βιασύνη του ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος και συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της Θεσσαλονίκης.

Λίγο αργότερα άνδρες της ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης συνέλαβαν και τους δυο αλλοδαπούς επιβάτες, τους οποίους είχε αποβιβάσει ο οδηγός νωρίτερα.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

 

Σύλληψη κατόπιν

Εντάλματος του Ανακριτή

Σε περιοχή του Κιλκίς συνελήφθη την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου αλλοδαπός από αστυνομικούς του ΑΤ Παιονίας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κιλκίς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών