Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 6:13:27 μμ
etpa
Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 22:26

Είδες η ΔΕΗ!

Συντάκτης:

Μπορεί η παλιά διαφημιστική καμπάνια της ΔΕΗ να έχει πια ξεπεραστεί, αφού έχουμε πια και τον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά το έργο στην οδό Καπέτα του Κιλκίς μας φέρνει στο νου το... Είδες η ΔΕΗ!

Την Κυριακή που μας πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ ξεκίνησε την τελευταία φάση τής μεγάλης υπογειωσης των δικτύων της στο κέντρο της πόλης μας.
Ήδη αποξηλώθηκε το εναέριο δίκτυο της μέσης τάσης και δεν υπάρχουν πλέον στην οδό Καπέτα εκείνοι οι στύλοι που γερνανε επικίνδυνα. Επίσης αποξηλωθηκε και ο μετασχηματιστής που ήταν τοποθετημένος σε διστυλο μπροστά στο σχολείο επί της Καπετα. Από έγκυρες πληροφορίες μας, το δεύτερο μέρος της επιχείρησης θα γίνει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, οπότε και θα "φύγουν" αρκετές ακόμη ξύλινες κολώνες.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στην πόλη μας για την ηλεκτρική της θωράκιση και είναι η πρώτη φορά που Πανελλήνια, σκάφτηκε μια και μοναδική φορά κέντρο πόλης από τέσσερεις διαφορετικούς φορείς, δηλαδή ΔΕΔΔΗΕ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΚ και τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Το έργο καθυστέρησε δύο χρόνια προκειμένου να εξασφαλιστούν τα σχετικά κονδύλια από όλους τους συμμετέχοντες φορείς.
Όπως δήλωσε ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Ξανθός Γεώργιος “θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και προπάντων στο Δήμαρχο Σισμανιδη Δημήτρη και στον κ. Σπιγκο Χρήστο, ο οποίος από την υψηλή θέση που μέχρι πρότινος κατείχε στον ΔΕΔΔΗΕ, εξασφάλισε την ομαλή ροή των κρίσιμων υλικών απαραίτητων για την υλοποίηση του έργου.

Έκθεση εικόνων