Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 6:25:41 πμ
Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 15:10

Έκαψαν αυτοκίνητο αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. σε πυλωτή στο Κιλκίς. «Θα βρούμε τον δράστη»

Μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Κιλκίς υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, με τον εμπρησμό αυτοκινήτου αξιωματικού της Αστυνομίας στην πυλωτή της οικοδομής που διαμένει!

 

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, επί της οδού Δημόκριτου, στην ανατολική περιφερειακή του Κιλκίς, λίγα μέτρα από το ΣΜ Discount. Κάτοικος από τη γειτονιά αντιλήφθηκε την φωτιά στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, που προκλήθηκε από εύφλεκτο υλικό, ενώ ακολούθησε και μια μικρή έκρηξη. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε και μπόρεσε να σβήσει την φωτιά πριν αυτή επεκταθεί.

Μπορεί να προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ωστόσο η υπόθεση είναι σοβαρή και διερευνάται από την Ασφάλεια Κιλκίς με προσοχή.

«Θα βρούμε τον δράστη» είναι το μήνυμα των αστυνομικών, που δεν μπορούν να αφήσουν αναπάντητη μια τέτοια εγκληματική πράξη. Μια «απάντηση» που την επιζητά και η τοπική κοινωνία, που είναι σοκαρισμένη από αυτήν την εγκληματική ενέργεια και στέκεται στο πλευρό του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχουν και υποψίες για το δράστη και στοιχεία τα οποία η Αστυνομία επιχειρεί να τα «δέσει». Αυτήν τη στιγμή ερευνάται με προσοχή το υλικό που υπάρχει από κάμερες της περιοχής, το οποίο και θα βοηθήσει στην έρευνα που κάνει το κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών της Ασφάλεια Κιλκίς.

 

Τι λέει η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, με ανακοίνωσή της καταδικάζει τον εμπρησμό του αυτοκινήτου εν ενεργεία αστυνομικού και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “ως Ένωση σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας. Απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες, όπως η ανωτέρω, δεν πρόκειται να αποτρέψουν και να διαταράξουν επ΄ ουδενί τη λειτουργία της Υπηρεσίας“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Η Ένωσή μας καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σε όχημα εν ενεργεία Αξιωματικού της Δ.Α. Κιλκίς, σταθμευμένο σε πυλωτή οικοδομής στην πόλη του Κιλκίς. Ως Ένωση σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας. Απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες, όπως η ανωτέρω, δεν πρόκειται να αποτρέψουν και να διαταράξουν επ΄ ουδενί τη λειτουργία της Υπηρεσίας. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις επί του θέματος και θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση“.

(Φωτογραφία από Twitter)