espa pkm

Τρίτη, 12 Μαΐου 2026, 10:12:22 μμ
Δευτέρα, 04 Μαϊος 2026 13:39

Εκδήλωση από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων (ΕΛΑΤ) στον Δήμο Παιονίας για τον εναλλακτικό - περιηγητικό τουρισμό

 Την Κυριακή 3 Μαΐου 2026 πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο Μικρόδασος, που έχουν κατασκηνώσει μέλη της ΕΛΑΤ,  τιμητική εκδήλωση,  όπου η πρόεδρος  του συλλόγου κ. Παπαδάκη  προσέφερε στον Δήμο Παιονίας αναμνηστική πλακέτα, ως ένδειξη εκτίμησης για τη φιλοξενία. Παράλληλα, προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα της Κρήτης.

Από την πλευρά του Δήμου,  δόθηκε στη Λέσχη το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Παιονίας, που προβάλλει τη φυσική ομορφιά και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού-Νέας Γενιάς   Κύρος Καλαβάζης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μικροδάσους  Βασίλης Παυλίδης, ο    Κοινοτικός  σύμβουλος  Γιώργος  Καϊσίδης, και τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Παιονίας  Πατήρ Ιγνάτιος Καλογεράκης, και οι κυρίες Άννα Σακαλάκη και Βάνα Δελιτζάκη.