Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 10:05:51 πμ
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2009 13:59

Εκδήλωση Eurobank με Επιμελητήριο Κιλκίς

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Κιλκίς και την τράπεζα Eurobank EFG, στην Αίθουσα «Β. Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τη συνέντευξη τύπου του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου στις 20.05.2009 για το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007 – 2013, με συνολικό προϋπολογισμό 1 δις. 50 εκατ. ευρώ.


Θέμα της εκδήλωσης είναι:
«Η Eurobank και το Επιμελητήριο Κιλκίς στηρίζουν τις Μικρές Επιχειρήσεις και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες», με ομιλητή τον κ. Κυριάκο Χατζηιωάννογλου, Βοηθό Γενικό Διευθυντή της Τράπεζας.
Η Τράπεζα Eurobank EFG επενδύει στρατηγικά στη σχέση της με τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του Κιλκίς οι δυνατότητες που τους δίνονται μέσω των προγραμμάτων του ΥΠ.ΟΙ.Ο (ΕΣΠΑ 2007-2013) καθώς και οι υπηρεσίες δωρεάν συμβουλευτικής υποστήριξης για την υποβολή προτάσεων στα προγράμματα που προσφέρει η Eurobank.
Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι τεχνικές ανάπτυξης που μπορεί να ακολουθήσει μία επιχείρηση ή ένας επαγγελματίας, προσαρμόζοντας τις αποφάσεις του στις σύγχρονες οικονομικές συγκυρίες και αξιοποιώντας τα κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες.