Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 10:56:39 μμ
Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2008 04:43

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο του Κιλκίς

Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα πραγματοποιηθούν στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, τη Δευτέρα 9 Ιουνίου: 5μμ - 9μμ και την Τρίτη 10 Ιουνίου: 11πμ - 9μμ, στα γραφεία του, 21ης Ιουνίου και Σόλωνος γωνία. Στο διοικητικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης τονίζεται, μεταξύ των άλλων: «Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς κατά τη διάρκεια της θητείας της (2005-2008), κάτω από δύσκολες συνθήκες, προσπάθησε και ανέπτυξε έντονη παραγωγική δραστηριότητα στα κοινωνικοοικονομικά δρώμενα σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο και πέτυχε στο να αναδείξει τον Σύλλογο σε ένα φορέα σύγχρονο, πρωτοποριακό, εκφραστή των συμφερόντων των μελών του και υπεύθυνο συνομιλητή με τους θεσμοθετημένους φορείς της πολιτείας.

Με την καθημερινή μας δράση και τη δική σας ενεργό συμμετοχή, αναδείξαμε τον Σύλλογο σε μοχλό πίεσης, με λόγο, θέσεις και προτάσεις, με αποτελέσματα που εσείς θα κρίνετε.
Σήμερα ο Σύλλογός μας συμμετέχει ενεργά στην:
- Ομοσπονδία Κεντρικής Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης (Ο.Ε.Σ.Κ.Α.Μ.Θ) με πέντε αντιπροσώπους και μία θέση Α΄ Αντιπροέδρου στο προεδρείο.
- Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) με τέσσερις αντιπροσώπους για πρώτη φορά και τον πρόεδρο μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ.
- Εταιρία Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε.Τ.Ε.Α.Κ.) του Επιμελητηρίου Κιλκίς ως μέτοχος, με 1 μετοχή.
- Σε επιτροπές Νομαρχιακού επιπέδου.
- Επιτροπή Ο.Κ.Ε. – Επιτροπή Λαϊκών Αγορών – Επιτροπή Προστασίας αποφυλακιζομένων Ν. Κιλκίς – Επιτροπή ΙΚΑ – Εργατική Εστία (ως εκπρόσωπος των εργοδοτών).
Η απερχόμενη διοίκηση στηρίχθηκε στο τετράπτυχο: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Διέθετε: Όραμα - διαφορετικότητα σκέψης – ενιαία τακτική στο σχεδιασμό και αποτελεσματικότητα στο στόχο…
Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε πως το συνδικαλιστικό κίνημα γενικώς μπορεί να περνά κρίση, όμως μπορεί να παραμείνει ένας ζωντανός και σημαντικός παράγοντας στην περιοχή μας και όχι μόνο, στηρίζοντας πολύπλευρα την εμπορική τάξη που εκπροσωπούμε.
Πιστεύουμε ότι με την κριτική στήριξη όλων σας, θα καταστεί εφικτή η ισχυροποίηση του οργάνου μας και θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την παρεμβατική του προσπάθεια και δυνατότητα.
Ως απερχόμενη διοίκηση και ως θεματοφύλακες  του θεσμού, επιτρέψτε μας να σας ζητήσουμε το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε για την νέα διοίκηση: Να συμμετέχετε στις εκλογές του Συλλόγου. Ο αριθμός προσέλευσης δυναμώνει τη φωνή του Συλλόγου. αυξάνει τον αριθμό των αντιπροσώπων στα κέντρα απόφασης και ενισχύεται οικονομικά ο σύλλογος από την ΕΣΕΕ.
Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθεια αυτή συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία. Ελάτε και ψηφίστε τους εθελοντές συναδέλφους. Ελάτε και ψηφίστε τους ίσους μεταξύ ίσων συναδέλφους, σ’ ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Ελάτε να δείξουμε με την παρουσία μας την ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ».