Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 8:59:15 πμ
Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008 09:46

Εξετάσεις και απονομές στον “ΑΘΛΟ” Κιλκίς

Στις 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίδειξη-εξετάσεις TAE KWON DO του Αθλητικού Συλλόγου “ΑΘΛΟΣ” Κιλκίς.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα της νομαρχίας Κιλκίς με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η παρουσία του κόσμου και η συμμετοχή των αθλητών ήταν πραγματικά εντυπωσιακές. Οι αθλητές και λιλιπούτειοι πρωταθλητές εξετάστηκαν πάνω σε σύνολο κινήσεων πουμσε, τεχνικές αυτοάμυνας, θραύσεις, αγωνιστικό και απονεμήθηκε σε κάθε αθλητή η ανάλογη σε χρωματισμό ζώνη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick boxing (W.A.S.C.O.) Αστέρος Μπάτζης, που με αφορμή την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου Kick boxing από τον προπονητή του Συλλόγου Κ. Πουντζουκίδη και τις διακρίσεις που έφεραν οι υπόλοιποι αθλητές (Τ. Χροίδης, Α. Μουτσάκης, Χ. Κωνσταντινίδης, Β. Ουζουνίδης, Γ. Φοίβα) παρέδωσε σε αυτούς τις ανάλογες τιμητικές πλακέτες.
Επίσης, παρέδωσε ιδιοχείρως στους Κ. Πουντζουκίδης και Β. Ουζουνίδη τα Διεθνή Διπλώματα των βαθμών του 4ου Νταν και 1ου Νταν αντιστοίχως για το άθλημα του Kick boxing (W.A.S.C.O.) που είχαν λάβει οι δύο παραπάνω σε εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγους μήνες στον Μαρμαρά Χαλκιδικής.
Ο προπονητής Κ. Πουντζουκίδης, το προεδρείο και τα μέλη του συλλόγου “ΑΘΛΟΣ” Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τον νομάρχη Κιλκίς Ευάγγελο Μπαλάσκα για την παραχώρηση της αίθουσας της Νομαρχίας.