Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 2:13:39 πμ
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009 14:09

Ελάτε να βοηθήσουμε αδύναμους συνανθρώπους

Σε μια εποχή που το "εγώ", η αποξένωση και η απανθρωπιά, πολλαπλασιάζονται όπως η χειρότερη επιδημία, μια παρέα ανθρώπων που αποτελούν τον ακριτικό Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Δήμου Δοϊράνης «ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» με πολύπλευρες δράσεις τους στο εξωτερικό και στην Ελλάδα προσπαθούν να είναι χρήσιμοι και κοντά στον άνθρωπο.


Όσο και αν στις μέρες μας οι λέξεις: ανθρωπιά, προσφορά, αλτρουισμός, συμμετοχή, ανιδιοτέλεια, είναι παρεξηγημένες, μη πιστευτές και για πολλούς άγνωστες και ένα μεγάλο ψέμα, αυτοί επιμένουν και επιμένουν γιατί για κάποιους είναι φιλοσοφία ζωής η αγάπη, η συμπαράσταση στον διπλανό, το αγκάλιασμα του συνανθρώπου.
Για τους λόγους αυτούς ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ προσκαλεί όσους έχουν τις ίδιες ανησυχίες, την ίδια στάση ζωής να έλθουν κοντά του «για να βοηθήσουμε από κοινού όλοι μαζί, ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και αδύναμους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα χαμόγελο, από ένα άγγιγμα ψυχής, από ένα χέρι βοηθείας.
Να βοηθήσουμε όλοι μαζί, προσφέροντας ό,τι είναι δυνατόν, καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, σχολικό υλικό, αθλητικά είδη, κομπιούτερ, παιχνίδια, τρόφιμα και ότι άλλο (εκτός από χρήματα που δε γίνονται δεκτά) μπορεί να ξεκουράσει πονεμένους ανθρώπους.
Ελάτε να γίνουμε συνοδοιπόροι όχι σε ένα όνειρο άπιαστο και μακρινό, αλλά σε ένα ταξίδι ζωής, ύπαρξης, απλότητας, σε ένα ταξίδι κατάθεσης ψυχής, γιατί απλά, αυτός είναι ο προορισμός των ανθρώπων είναι το χρέος το δικό μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Δήμπαλα τηλ. 6972591101 και στον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Παπαδόπουλο τηλ. 6973409935».