Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, 5:33:15 μμ
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 21:03

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους με την εργασία τους κρατούν όρθιο το Κιλκίς και την Ελλάδα μας

Συντάκτης:

Σε μέρες, εβδομάδες και μήνες πια που δοκιμάζεται ο Άνθρωπος και η ανθρωπιά, όπου ελέγχονται τα κοινωνικά όρια και οι αντοχές, όπου η ατομική υπευθυνότητα αποτελεί την άλλη όψη της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον πλησίον, οι ευχαριστίες και η ευγνωμοσύνη μας στους υγειονομικούς του νομού (γιατρούς, νοσηλευτές, προσωπικό των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας, των Κ.Υ. Πολυκάστρου και Δροσάτου, ΙΚΑ, γιατρούς εκτός ΕΣΥ) συνιστούν τον ελάχιστο οφειλόμενο φόρο τιμής.


Οι άνθρωποι αυτοί νυχθημερόν διακινδυνεύουν την υγεία και την ζωή τους δίνοντας τον αγώνα υπέρ ημών κι ένα μόνο αντάλλαγμα ζητούν: Ακούστε τις συμβουλές μας, μείνετε σπίτια σας, δώστε μας χρόνο να σας περιθάλψουμε.

Είναι δίκαιο όμως να απονείμουμε την οφειλόμενη τιμή και στους εργαζόμενους πολλών ακόμα κλάδων, που εν μέσω κρίσης παραμένουν στις εργασίες τους, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες και αγαθά, χωρίς τα οποία θα ήταν αδύνατο να λειτουργήσει μια κοινωνία.
Είναι οι φαρμακοποιοί και οι εργαζόμενοι στα φαρμακεία του ν. Κιλκίς, είναι οι αστυνομικοί μας, είναι οι δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι, πρωτίστως δε οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και στις δομές αλληλοβοήθειας, είναι τα ΕΛΤΑ, κούριερ και τα ΚΕΠ, η ΔΕΗ και μια σειρά ακόμα υπηρεσιών κι ας μας συγχωρούν όσες λησμονούμε και δεν ονοματίζουμε.
Πέραν των δημόσιων-δημοτικών και κοινωφελών υπηρεσιών του νομού όμως οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ ως κοινωνικό σώμα και σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα που κρατούν όρθια την οικονομία, την αλυσίδα διατροφής, προσφέροντας υπηρεσίες αναντικατάστατες σε περίοδο κρίσης.
Είναι οι αγρότες παραγωγοί μας, που δεν λογαριάζουν καιρό και ιούς. Είναι οι κτηνοτρόφοι μας χωρίς τον κόπο (και τα προϊόντα) των οποίων απλά δεν ζούμε.
Είναι το ΚΤΕΛ και όσοι εργάζονται εκεί, είναι οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια του ν. Κιλκίς, είναι τα πολυκαταστήματα και τα μικρά συνοικιακά μίνι μάρκετ, τα μανάβικα, τα κρεοπωλεία, τα αρτοποιεία, πωλητές λαϊκών αγορών, τα πρατήρια υγρών καυσίμων, οι ντελιβεράδες, τα περίπτερα... κ.ο.κ.
Είναι όλοι αυτοί οι μικροί ήρωες της διπλανής πόρτας, που εν μέσω της πανδημίας βρίσκονται στις θέσεις εργασίας τους για να μπορούμε οι πολλοί να επιβιώσουμε.

Σε όλους αυτούς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αξίζουν όλοι την τιμή και την ευγνωμοσύνη μας.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς- eidisis.gr