Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 8:34:29 πμ
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2009 13:45

Εντυπωσιακοί οι μικροί καλλιτέχνες του ΟΠΟΝΓΑ

Παρουσία πολλών γονέων και παιδιών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης παιδικών τμημάτων ζωγραφικής και κεραμικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου. Μια έκθεση που περιλαμβάνει όλες τις όμορφες δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών που έδειχναν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ Χρήστος Σπίγκος ανέφερε μεταξύ των άλλων, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι φέτος τα τμήματα κλείνουν 10 χρόνια λειτουργίας: «10 χρόνια δημιουργίας, 10 χρόνια εμπιστοσύνης του κόσμου προς τον Δήμο, 10 χρόνια αγάπης από και προς τα παιδιά. Μια αγάπη που μας δίνει κουράγιο και μας δημιουργεί τη δέσμευση να συνεχίσουμε».
Το εικαστικό εργαστήριο είναι πιστοποιημένο από έγκριτο οργανισμό του Υπουργείου Πολιτισμού και είναι μέλος του Δικτύου Εικαστικών Εργαστηρίων Ελλάδας. Ο κ. Σπίγκος κλείνοντας είπε ότι είναι τιμή και ευθύνη τα εργαστήρια να βρίσκονται υπό την σκέπη του Υπ. Πολιτισμού αν και το τελευταίο δεν έχει ανταποκριθεί στις συμβατικές του υποχρεώσεις ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Τερζίδη που είναι σταθερός αρωγός στην προσπάθεια των τμημάτων, τους γονείς, τα παιδιά και τους καθηγητές Άννα Στέγκου, Αντώνη Παπαδόπουλο, Δέσποινα Οργιανέλη και Δέσποινα Καρασαββίδου.
Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις Παρασκευή 29 Μαΐου.