Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 2:22:34 μμ
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 15:32

Επανέναρξη δρομολογίου του ΟΣΕ

Αμεση λύση με τα καταργηθέντα δρομολόγια του ΟΣΕ έδωσε παρέμβαση του νομάρχη Κιλκίς Ευάγγελου Μπαλάσκα στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΕΝΟΣΕ, κ. Προκόπη Καλογιάννη.
Σε ανακοίνωση της Νομαρχίας αναφέρεται πως «μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στους κατοίκους του Νομού από τη διακοπή του δρομολογίου του ΟΣΕ «Σέρρες-Κιλκίς-Θεσσαλονίκη», ο Νομάρχης Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας επικοινώνησε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΕΝΟΣΕ, κ. Προκόπη Καλογιάννη, ο οποίος και αποφάσισε την άμεση επανέναρξη της συγκεκριμένης γραμμής, που θα ξεκινά από τις Σέρρες στις 08:00π.μ. και θα βρίσκεται στο Σ.Σ. Μουριών στις 09:30π.μ.»Στα σχολεία
Την Παρασκευή 11/09/2009 ο Νομάρχης Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, πραγματοποίησε επισκέψεις σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους.
Ο Νομάρχης ευχήθηκε στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό καλή επιτυχία για τη νέα σχολική χρονιά, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η Ν.Α. Κιλκίς αποδίδει διαχρονικά ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της εκπαίδευσης, και στα πλαίσια αυτά διαβεβαίωσε ότι έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, την άμεση αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων και τη διαρκή βελτίωση των σχολικών υποδομών του νομού.