Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 9:50:57 πμ
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 09:32

Επίλογος στο θέμα με την καταγγελία του 80χρονου από το Μαυρονέρι

Το θέμα που προέκυψε με την καταγγελία του 80χρονου από το Μαυρονέρι, υποψήφιου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, κυριάρχησε από την περασμένη Παρασκευή και εύλογα καθώς όπως εξαρχής σχολιάσαμε, είναι πρωτοφανέρωτο στην αυτοδιοικητική ιστορία του νομού.

 

Ο δημοσιογραφικός οργανισμός των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με αίσθημα ευθύνης καταχώρισε τα γεγονότα, τηρώντας κατά γράμμα τη δημοσιογραφική δεοντολογία, χωρίς καμία σκοπιμότητα. Έχοντας και τη δια ζώσης επιβεβαίωση των καταγγελλόμενων από τον ίδιο τον 80χρονο.

Όμως ανεφάνη και η οικογενειακή-ανθρώπινη διάσταση του θέματος. Η κα Ελπίδα, κόρη του καταγγέλλοντος, η οποία ζει στη Γερμανία, επικοινώνησε το Σάββατο και την Κυριακή μαζί μας και πέραν των άλλων επί της ουσίας του θέματος, τα οποία παρέλκουν πλέον, μας παρακάλεσε το απόγευμα της Κυριακής να αποσύρουμε τις αναρτήσεις της καταγγελίας, επικαλούμενη σοβαρούς λόγους υγείας του 80χρονου πατρός της. «Ο πατέρας μου με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν έπρεπε καν να βρίσκεται υποψήφιος σε συνδυασμό», μας τόνισε.

Απόλυτα σεβαστή η επιθυμία της και το πράξαμε από νωρίς το βράδυ της Κυριακής. Για εμάς το θέμα έκλεισε και δεν θα επανέλθουμε οικεία βουλήσει.