Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 11:50:48 μμ
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 15:42

Επιμορφωτική Κιλκίς: Παιχνίδι ερωτήσεων για την αξιολόγηση των ικανοτήτων μνήμης, κατανόησης και παρατήρησης

Το Κέντρο Δια Βίου μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς, Επικεφαλής εταίρος του  έργου MED-QUAD, σε συνεργασία με τους εταίρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιούργησαν ένα σύντομο παιχνίδι ερωτήσεων για τους εκπροσώπους των βασικών συντελεστών του Τετραπλού Έλικα δηλ. τα πανεπιστήμια, τις επιχειρήσεις, την (τοπική) αυτοδιοίκηση και την κοινωνία με σκοπό τη γνωριμία με το ευρωπαϊκό έργο. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν online σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αξιολόγησης των ικανοτήτων μνήμης, κατανόησης και παρατήρησης σε σχέση με το έργο.

 

Οι εταίροι του έργου MED-QUAD εφαρμόζουν την Προσέγγιση του Τετραπλού Έλικα για να υποστηρίξουν την καινοτομία και την τοπική αειφόρο. Στο έργο συμμετέχουν επτά εταίροι από τον τομέα της εκπαίδευσης, από έξι χώρες της Μεσογείου: Ελλάδα, Ιταλία, Αίγυπτος, Ιορδανία, Παλαιστίνη και Τυνησία. Πέρα από την Επιμορφωτική, εταίρος από τη χώρα μας είναι το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Eni CBC Med. Με ένα διασκεδαστικό τρόπο, με τη χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου, οι συμμετέχοντες μπορούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για το έργο και να αναπτύξουν τις προσωπικές ικανότητες.

Το παιχνίδι ερωτήσεων του MED-QUAD είναι κατάλληλο για τις ηλικίες 12 ετών και άνω. Για τη συμμετοχή στο παιχνίδι είναι απαραίτητο να γνωρίζουν οι χρήστες τα βασικά στοιχεία του έργου και να έχουν πρόσβαση σε μια συσκευή (όπως για παράδειγμα ένα κινητό τηλέφωνο, tablet ή laptop) με σύνδεση στο Διαδίκτυο          

Όσοι επιθυμούν να τεστάρουν τις γνώσεις τους σχετικά με το Ευρωπαϊκό έργο και να ενισχύσουν τις ικανότητές τους μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τους εκπροσώπους των εταίρων ή κάνοντας περιήγηση στις σελίδες του έργου:

Website: http://www.enicbcmed.eu/projects/med-quad

Facebook: @enimedquad 

LinkedIn: @med-quad

Είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κατανόησης, παρατήρησης και μνήμης σχετικά με το Ευρωπαϊκό έργο MED-QUAD; Ο συμμετέχοντας που αποκτά πιο γρήγορα τις περισσότερες σωστές απαντήσεις είναι νικητής! Κρατήστε τα κινητά ανά χείρας και ξεκινήστε! ​

Για την Αγγλική έκδοση, κάνετε κλικ εδώ: https://quizizz.com/join?gc=84887075

Για την Ελληνική έκδοση, κάνετε κλικ εδώ: https://quizizz.com/join?gc=77400086

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι απαραίτητο είναι να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας ή ένα ψευδώνυμο και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο “Start”.

Ακολουθήστε τις σελίδες του έργου MED-QUAD για να ενημερώνεστε για τις επόμενες δράσεις που μπορεί να σας ωφελήσουν στην προσωπική  και επαγγελματική σας ανέλιξη!