Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 1:49:07 μμ
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 12:35

Επισκέψεις στο νομό τηλεοπτικών εκπομπών τουριστικής προβολής

Πόλος έλξης για γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές που ασχολούνται με την τουριστική προβολή αποτέλεσε ο Νομός Κιλκίς τo τελευταίο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «ΣΚΑΪ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ» επισκέφτηκαν το νομό μας τόσο στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου όσο και κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην περιοχή μας για τέταρτη φορά το συνεργείο της  γνωστής εκπομπής της ΝΕΤ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ».
Όσον αφορά την εκπομπή «ΣΚΑΪ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ», έχει ήδη προβληθεί το πρώτο μέρος, ενώ ως προς την εκπομπή «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», το σχετικό ρεπορτάζ θα προβληθεί στα μέσα της επόμενης βδομάδας.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το οδοιπορικό του «Μένουμε Ελλάδα» στο νομό καθώς και το «ΣΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ», μπορούν να επισκεφθούν το διαδικτυακό τόπο www.menoumellada.gr και http://girismata.skai.gr/ αντίστοιχα..
O Nομάρχης Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, και η ομάδα της Διεύθυνσης Τουρισμού της Ν.Α., απευθύνουν ευχαριστίες στους υπευθύνους του ξενοδοχείου  «ΟΡΦΕΑΣ» στο Πολύκαστρο για τη φιλοξενία των Δημοσιογράφων, στους Ορειβατικούς Συλλόγους Κιλκίς και Γουμένισσας, στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κιλκίς καθώς και στους συμπολίτες μας που βοήθησαν με κάθε τρόπο στο έργο των συνεργείων.