Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 6:56:32 πμ
Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2008 04:43

Επίσκεψη Σεβαστή στο Κιλκίς

 Στα πλαίσια της επίσκεψης του στα «Αλεξάνδρεια» όπου πραγματοποιούνται στην Έδεσσα, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής επισκέφθηκε το Κιλκίς όπου ξεναγήθηκε στους αθλητικούς χώρους του ΔΑΚ Κιλκίς από τον πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς Νίκο Σερασκέρη. Ενημερώθηκε τόσο από τον κ. Σερασκέρη όσο και από τον αντιδήμαρχο Κιλκίς Λουκά Ναλμπάντη για το «πάγωμα» των έργων και σε ότι αφορά τον στίβο, το κλειστό προθερμαντήριο όπου βρίσκεται στην θεμελίωση εδώ και πολύ καιρό.
«Επισκέφθηκα το Κιλκίς πριν έξι χρόνια και αντίκρισα την ίδια κατάσταση όπως και τότε. Είναι γεγονός ότι η Πολιτεία δεν μπορεί διαχρονικά να ολοκληρώσει και να παραδώσει στη νεολαία και στους αθλητικούς φορείς ολοκληρωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο αθλητισμός είναι μια δραστηριότητα σήμερα επίκαιρη παρά ποτέ», δήλωσε ο κ. Σεβαστής.
Ακολούθησε γεύμα προς τιμήν του στο Μεταλλικό, παρουσία του Προϊσταμένου της Φυσικής Αγωγής κ. Χατζηιωάννου, του σωματειακού προπονητή Κ. Μηναρετζή, εκπρόσωπων αθλητικών φορέων του νομού καθώς και γυμναστών του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.