Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 5:40:45 μμ
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009 09:22

Επίσκεψη Τερζενίδη στο ΚΑΠΗ Αμαράντων

Συμβολική και ουσιαστική ήταν η επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης Νέα Εποχή του δήμου Δοϊράνης, μ’ επικεφαλής τον Κώστα Τερζενίδη, στο ΚΑΠΗ Γυναικών Αμαράντων, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό, την ανάγκη η Τοπική Αυτοδιοίκηση να σκύψει με ενδιαφέρον στα προβλήματα και τη δύσκολη καθημερινότητα της τρίτης ηλικίας και ιδιαίτερα των γυναικών της υπαίθρου.
Μαζί με τα χρόνια πολλά και τα κεράσματα, τα στελέχη της Νέας Εποχής πρόσφεραν στο ΚΑΠΗ Αμαράντων και μια σειρά με μουσικά cd, με παλιά λαϊκά τραγούδια και δημοτικά, για να περνούν οι γυναίκες πιο ευχάριστα τον καιρό τους.
Στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος του Τ.Σ. Αμαράντων, Πέτρος Συμεωνίδης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Αμάραντος», Δάφνη Χουνουζίδου.
Η όμορφη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τις γυναίκες των Αμαράντων κράτησε δυο ώρες, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο που δημιούργησαν, στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού και έκλεισε, με την ευχή, πως και την πρωτοχρονιά του 2010 να είναι όλες εκεί, υγιέστατες και χαρούμενες.