Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 9:30:56 πμ
Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008 15:58

Επιτυχές το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις

 Με μεγάλη επιτυχία, τόσο από άποψη συμμετοχών των αθλητών όσο και από διοργανωτικής πλευράς, πραγματοποιήθηκε από 17 έως 23 Αυγούστου 2008 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης στο Κιλκίς, το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις με την υποστήριξη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.
Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν πάνω από 70 αθλητές από 12 χώρες, Ελλάδα, Αγγλία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Ρωσία, Βουλγαρία, Αυστρία, Γεωργία, Ρουμανία και Σκόπια και για επτά ημέρες το Κιλκίς κινούνταν στους ρυθμούς του τένις. Τα κορίτσια και τα αγόρια ηλικίας από 14 έως 16 ετών ευχαριστήθηκαν τόσο τους αγώνες όσο και την Κιλκισιώτικη φιλοξενία. Στο αθλητικό μέρος Έλληνες ήταν αυτοί που αναδείχθηκαν νικητές στους τελικούς μονούς και διπλούς. Στο μονό κοριτσιών η Χαριτωμένη Ματούλα νίκησε την Σοφία Ζένγκου ενώ στο διπλό οι Βλαικούδη και Ματούλα νίκησαν τις Ρουμάνες Άντρει και Βλαντούτου. Στο μονό αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο  Αλέξης Δήμας ενώ στο διπλό οι Ανδρουτσέλης και Δήμας επικράτησαν των αδερφών Παυλή. Τα αποτελέσματα των αγώνων μετρούν στην διεθνή βαθμολογία τζούνιορ.
Τους αγώνες παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σπύρος Ζανιάς και ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης.
«Η διοργάνωση των αγώνων υπήρξε επιτυχή και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι φέτος αυξήθηκε η συμμετοχή των αθλητών, πολλοί από τους οποίους ήρθαν για δεύτερη χρονιά τότε βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο» τόνισε η πρόεδρος του Ομίλου και ψυχή της διοργάνωσης Σοφία Ασίκη και συνέχισε: «από την πρώτη στιγμή βάλαμε ως στόχο να κάνουμε αυτό το Ευρωπαϊκό Τουρνουά θεσμό του Κιλκίς και θα το καταφέρουμε. Του χρόνου θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα το διοργανώσουμε».
Μοναδικό αρνητικό η μη ανταπόκριση του κόσμου σε μια τέτοια διεθνή διοργάνωση.
Οι εγγραφές στα τμήματα παιδιών και ενηλίκων αρχίζουν στις αρχές Σεπτεμβρίου (πληροφορίες στο τηλ. 6972607898). Το τουρνουά έκλεισε με τις απονομές των κυπέλλων και μια όμορφη δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
Τέλος στις 25 Σεπτεμβρίου ο Όμιλος θα φιλοξενήσει στα γήπεδα του το Πανελλήνιο Τουρνουά Αντισφαίρισης Οδοντιάτρων.