Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 10:03:26 πμ
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008 05:53

Επιτυχής ο χορός των Προσκόπων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός της Περιφερειακής Εφορείας Κιλκίς την περασμένη Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008, στο κέντρο διασκέδασης «ΠΥΛΗ».
Η πραγματοποίηση του χορού συνέπεσε με μια ξεχωριστή για τους Προσκόπους ημέρα, την παγκόσμια ημέρα σκέψεως, ημέρα που γεννήθηκε ο ιδρυτής του παγκόσμιου προσκοπισμού Μπεϊντεν Πάουελ.
Στην ημέρα αυτή αναφέρθηκε ο Έφορος Περιοχής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Μωϋσίδης, ενώ στις δράσεις της Περιφέρειας και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι βαθμοφόροι για την διαπαιδαγώγηση των νέων μίλησε ο Περιφερειακός Έφορος Χρήστος Τομπουλίδης.
Στον χορό, στον οποίο βρέθηκαν παλιοί και νέοι πρόσκοποι, τιμήθηκαν για τις διακρίσεις τους στην εκπαίδευση μαθητές και μαθήτριες, μέλη της Κίνησης, ενώ το φλουρί από την καθιερωμένη βασιλόπιτα έπεσε στον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Τερζίδη.
Το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι αργά.
Την συνεστίαση τίμησαν με την  παρουσία τους ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κιλκίς Γ. Φλωρίδης, ο νομάρχης Κιλκίς Ευ. Μπαλάσκας, ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Γ. Γεωργαντάς, ο πρόεδρος του δημ. συμβουλίου Δ. Φωτιάδης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιλκίς Χ. Παυλίδης, ο νομ. σύμβουλος Λ. Αντωνιάδης, ο δημ. Σύμβουλος Γ. Ηλιάδης, η πρόεδρος του ΣΕΟ Κιλκίς Κ. Καναροπούλου ενώ χαιρετισμούς απέστειλαν ο Υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης Κ. Κιλτίδης και ο Βουλευτής Κιλκίς Σ. Τσιτουρίδης.