Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 8:45:04 μμ
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2009 06:40

Έργο πονής το φράγμα Αγίου Αντωνίου

Οι κτηνοτρόφοι του Αγίου Αντωνίου με πρωτοβουλία του Γιώργου Μπουρλή και την αμέριστη συμπαράσταση του Νομάρχη Κιλκίς Βαγγέλη Μπαλάσκα και του Δημάρχου Κρουσσών Νεόφυτου Παπαδόπουλου, απέκτησε πηγή νερού για τα ζώα τους στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου. Οι  εκκλήσεις των κτηνοτρόφων του Αγίου Αντωνίου προς το Νομάρχη και τον Δήμαρχο έφεραν αποτέλεσμα. Τόσο ο Νομάρχης όσο και ο Δήμαρχος Κρουσσών έδειξαν άμεσο ενδιαφέρον για τη δημιουργία ενός φράγματος, με σκοπό τη συλλογή πόσιμου νερού για τα ζώα του χωριού, κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που θα ήταν απαραίτητο για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας του χωριού.


Οι κτηνοτρόφοι του χωριού, με μπροστάρη τον κ. Μπουρλή, ευχαριστούν θερμά τόσο το Νομάρχη Κιλκίς όσο και το Δήμαρχο Κρουσσών για τη δημιουργία αυτού του σπουδαίου έργου, ώστε να λυθεί το πρόβλημμα του ποτίσματος των ζώων του χωριού.
“Τόσο ο Νομάρχης όσο και ο Δήμαρχος απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι πάντα κοντά στον πολίτη, κοντά στον αγρότη για τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν”, αναφέρουν οι κτηνοτρόφοι.