Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, 9:44:48 μμ
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2009 14:17

Ευάγγελος Μπαλάσκας: Πρωταγωνιστούμε με μεγάλα έργα ανάπτυξηςΜε αφορμή την ανακοίνωση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ένταξη του έργου «Κατασκευή του οδικού τμήματος από τον ανισόπεδο κόμβο Ασσήρου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Σάντας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Δοϊράνης»  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013, ο Νομάρχης Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την ένταξη στο ΕΣΠΑ ενός σημαντικότατου οδικού έργου, το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του νομού μας καθώς θα αναδείξει τον σημαντικό του ρόλο, ως πύλη εισόδου για χώρες των Βαλκανίων, και θα ωφελήσει ιδιαίτερα τις Βιομηχανικές μας Περιοχές. Δεν θα πρέπει όμως να μην αναφέρουμε και την θετική του επίδραση στην ασφάλεια των μεταφορών των συμπολιτών μας και μάλιστα σε έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο στο παρελθόν οδικό άξονα.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της σημασίας που αποδίδουμε διαχρονικά στην κατασκευή εκείνων των μεγάλων έργων, που καθιστούν το νομό μας πρωταγωνιστή σε περιφερειακό επίπεδο και συμβάλλουν στην υλοποίηση του αναπτυξιακού μας σχεδίου».